Az orosz védelmi minisztérium megerősítette: kivonulnak Izjum és Balaklija városából

2022. szeptember 10. 17:20

Hozzátették: számos „figyelemelterelő eseményt” rendeztek annak érdekében, hogy elfedjék a csapatok valódi tevékenységét.

2022. szeptember 10. 17:20
null

A RIA Novosztyi állami média által közzétett nyilatkozatában a minisztérium azt állította, hogy döntés született Balaklija és Izjum térségében állomásozó orosz csapatok átcsoportosításáról, valamint a donyecki terület megerősítésétől, hogy felszabadítsák a Donbászt – írja a Guardian.

Hozzátették: számos „figyelemelterelő és demonstrációs eseményt” rendeztek annak érdekében, hogy elfedjék a „csapatok valódi tevékenységét” és lehetővé tegyék a kivonulást.

Kapcsolódó: 

Az orosz csapatok visszavonulnak Izjumból

Harkivtól délre gyakorlatilag összeomlott az orosz védelem. Bővebben...

Harkivtól délre gyakorlatilag összeomlott az orosz védelem.

Nyitókép forrása: ANATOLII STEPANOV / AFP 

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alexis de Tocqueville
2022. szeptember 11. 07:10
Én egyelőre megvárom Peszkov értékelését. Ő egy hiteles ember.
jánosbácsi
2022. szeptember 10. 20:54
A háború legnagyobb orosz vereségét látjuk éppen kibontakozni. A több ezer orosz katona olyan tempóban menekül, hogy inkább ott hagyják a lőszerkészleteket és a felszerelésüket is. A TASZSZ hírügynökség szerint az orosz közigazgatás vezetője az általa ellenőrzött harkivi területeken azt mondta a lakosoknak, hogy evakuálják a tartományt és meneküljenek Oroszországba, hogy „életeket mentsenek”. Szemtanúk arról számoltak be, hogy dugók alakultak ki az oroszok által ellenőrzött területről autóval menekülő emberek miatt. (Reuters)
files32
2022. szeptember 10. 20:38
A nagykipás Kadirov kutya nem posztol, elfogytak a csecsenek.
Türelem
2022. szeptember 10. 20:14
Szóljatok, ha vége lesz, ha marad még ukrán, amikor helyettük már a fronton is amerikaiak harcolnak a fekete föld védelmében. A Balaton északi féltekén jó termés ígérkezik, barátaim jó évjáratra készülnek, s persze a jó nedű iránti kereslet növekedésére. Halból kevés van....sok a csalódott horgász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!