Ukrajna még nagyobb támogatást kap Németországtól az orosz mozgósítás miatt

2022. szeptember 22. 16:01

Németország az ukrán légvédelmi képességek és a tüzérség fejlesztésére összpontosít.

2022. szeptember 22. 16:01
null

Az oroszországi részleges mozgósítás miatt Németország az eddiginél is nagyobb erővel támogatja Ukrajnát az orosz támadás elleni védekezésben – mondta a német védelmi miniszter csütörtökön Berlinben.

Christine Lambrecht francia kollégájával, Sébastien Lecornuval tartott tájékoztatóján kiemelte, hogy a részleges mozgósítás az orosz elnök, Vlagyimir Putyin reakciója az ukrán sikerekre, de korántsem megfélemlítő hatást vált ki, hanem

Hozzátette, hogy Németország az ukrán légvédelmi képességek és a tüzérség fejlesztésére összpontosít, mert „pontosan erre van szüksége Ukrajnának”. Sébastien Lecornu kiemelte, hogy Franciaország is folytatja Ukrajna támogatását, fegyverrel, kiképzéssel, eszközök karbantartásával is segíti az ukrán erőket.

(MTI)

Fotó: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. szeptember 23. 06:28
Nagyon helyes!
Házam Hazája
2022. szeptember 22. 21:07
Mi lesz ha Szerbiába meg atomsilókat telepítenek? Kinek lesz igaza?
Lajos75
2022. szeptember 22. 19:43
Mocskos tetű németek,látszik,hogy háborúpártiak.
krampus
2022. szeptember 22. 19:01
A venasszony teljesen leszereli a nemet buzisereget (Schwuleswehr). Majd a repedt segguket fogjak mutogatni , amikor jonnek Ivanek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!