„Lehetetlen legyőzni Ukrajnát” – fejtette ki egy szakértő az orosz tv-ben

2022. szeptember 12. 09:02

A Duma korábbi tagja, Borisz Nagyezsdin azonnali béketárgyalásokat és a háború befejezését támogatná.

2022. szeptember 12. 09:02
null

A Gazprom Media NTV nevű csatornáján szakértők vitáztak Vlagyimir Putyin ukrajnai „különleges műveletéről”, eközben hangzott el egy eddig ritkán hallott álláspont – hallható a Twitterre közzétett videóban. Az egyik résztvevő Borisz Nagyezsdin, a Duma korábbi tagja volt, a műsorban így fogalmazott:

„Azok az emberek, akik meggyőzték arról Putyint, hogy a különleges művelet gyors és hatásos lesz, hogy bemegyünk a nemzeti gárdával meg a kadirovitákkal és ők majd rendet teremtenek, nos, ezek az emberek mindannyiunkat átvertek.”

A Twitteren angol felirattal látható kivonat szerint a műsorvezető vissza is kérdezett, hogy az ex-képviselő biztos-e abban, hogy léteznek-e ilyen emberek. Nagyezsdin szerint igen, hisz az elnök nem egymaga dönt egy ilyen kérdésben.

Valakinek meg kellett győznie őt, hogy az ukránok majd megadják magukat és Oroszországot választják.”

Erős az ukrán hadsereg

Aztán ennél is meglepőbb véleménnyel folytatja: „Ott tartunk, hogy meg kell értenünk: teljességgel lehetetlen legyőzni Ukrajnát ezekkel az eszközökkel és az általunk használt koloniális háborús módszereket alkalmazva.” Ezután kifejti, hogy

egy erős hadsereg áll szemben az oroszokkal, olyan, amelyet a technológiailag fejlett nyugat teljes mértékben támogat.

A műsorvezető ezen a ponton visszakérdez, hogy ezek szerint Nagyezsdin a teljes mobilizációt támogatná-e. „Azonnali béketárgyalásokat és a háború befejezését támogatnám és azt, hogy a politikai kérdések legyenek rendezve” – válaszolta.

Nyitókép: Twitter

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 12. 13:13
„Azonnali béketárgyalásokat és a háború befejezését támogatnám és azt, hogy a politikai kérdések legyenek rendezve” Hiába. Nem rajta múlik. Amerika nem ezt akarja.
Akitlosz
2022. szeptember 12. 13:12
A szemétláda cikkcímadó ember már megint HAZUDIK. A nyilatkozó ugyanis azt mondta, hogy "teljességgel lehetetlen legyőzni Ukrajnát ezekkel az eszközökkel és az általunk használt koloniális háborús módszereket alkalmazva." S ebben neki igaza van. A Mandiner cikkcímadó embere meg egy hazug provokátor szenzációhajhász meg még valami, amit inkább nem írok le.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 12. 12:48
/politikai kérdések legyenek rendezve/ Ezek nem rendeződtek békés úton. Ukrajna Nato fegyverekkel ellátása megtörtént volna háború nélkül is. Ezért van a háború. Lengyel-amerikai fegyverkezés is szintén ugyanezt okozta. Meg a román-amerikai támaszpont. Már nagyon várom, mikor ér össze Transznyisztria a Mikolayivval. Aztán Odessa elszáradhat. A lényeg, a tengerpart.
teklapavle
2022. szeptember 12. 12:27
Hahó, háborúpárti Fidesznyikek! Lehet megdöbbenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!