Kijev szerint foszforbombákat használtak az oroszok a harkivi támadásban

2022. szeptember 05. 06:45

A csapásokban egyetlen lakos sem sérült meg, sokukat már evakuálták.

2022. szeptember 05. 06:45
null

Tizenhat házat romboltak le az orosz támadásban szombatról vasárnapra virradó éjszaka a Harkivi területen lévő ukrajnai Bezrukij faluban – állítják helyi tisztviselők, akik szerint ez volt a legintenzívebb támadássorozat a háború kezdete óta. Derhacsi Hromada közigazgatásának vezetője, Vjacseszlav Zadorenko elmondása szerint 

A csapásokban egyetlen lakos sem sérült meg, sokukat már evakuálták. A tisztviselők szerint még mindig mintegy ezer ember élhet a faluban – írja az Index.

Nyitókép/illusztráció: Mahmud Faisal / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. szeptember 05. 12:34
Jókai meg Tolsztoj Fenekedbe foszfor..:)
zuriktodor
2022. szeptember 05. 10:37
A foszfor nagyon durva, de a taktikai nukinál mindenképpen jobb.
Aerion
2022. szeptember 05. 10:21
Kezdettől fogva az az ukrán nácik katonai stratégiája, hogy a lőszerraktárakat és a katonai objektumokat a polgári lakosság közvetlen közelébe helyezik, ha pedig ez nem lehetséges, lakosságot költöztetik oda. Amikor pedig az adott célpont megsemmisül, mutatják a polgári halottakat. Ez a stratégia. Amit a nyugat minden demokrata, jogállamot védő, emberjogi aktivista vezetője előtt ismert. A kezdetektől fogva. És mi a válasz? A szar csendje a fűben. Ez a moslék. És halál rájuk.
APESZ72
2022. szeptember 05. 10:15
Helyes ! Had égjenek az USA csicskásai ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!