Daniel Freund után Verhofstadt is kiakadt az Európai Bizottságra, amiért túl elnéző Orbánnal

2022. szeptember 13. 17:50

„Ha nincs jogállamiság, akkor nincs pénz” – fogalmazott a liberális EP-képviselő.

2022. szeptember 13. 17:50
null

Úgy látszik, Daniel Freund után Guy Verhofstadt is beállt a sorba: nem tetszik a liberális EP-képviselőnek, hogy az Európai Bizottság megpróbál megegyezni a magyar kormánnyal.

Európai Parlament ezen a héten: Magyarország már nem minősül demokráciának Európai Bizottság: lássuk, hogyan tudjuk megoldani, hogy Orbán hozzájusson a pénzekhez” – fogalmazott a politikus. 

Hozzátette:

Nyitókép: AFP

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2022. szeptember 14. 13:29
Ez a fogkrémreklám majom mindig kardot ránt akárhányszor Magyarországról esik szó. Sajnos pillanatnyilag az ő fajtája uralja Brüsszelt. DE! Ahogy a régi mondás tartja: Jön még a kutyára teherautó.
Pitypangocska
2022. szeptember 14. 11:56
El a kezekkel Magyarországtól! El a kezekkel Orbán Viktortól! Az okos magyar emberek életébe az eu-s idióták gyülekezete ne merjen beleszólni!
Pitypangocska
2022. szeptember 14. 11:41
Ez az idióta (verhofstadt) szellemében , értelmi képességében, küllemében egyetlen személyben szimbolizálja az EU jelenlegi vezetőit, és magát az EU-t. Nem akarok ilyenek közé tartozni.
Fecoka
2022. szeptember 14. 08:05
Az a helyzet, hogy demokrácia az pont itt van. Na de Őt ki is választotta meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!