Megszólaltak a Fradi játékosai az újabb győzelem után: „Ez volt életem gólja!”

2022. szeptember 15. 21:54

„Hogy mitől voltunk jobbak? Egy dologban biztos: mi gólt lőttünk, ők meg nem” – nyilatkozta Sztanyiszlav Csercseszov.

2022. szeptember 15. 21:54
null

A Ferencváros – óriási bravúrt végrehajtva – az Európa-liga csoportkörének második fordulójában 1-0-ra legyőzte Franciaországban az AS Monacót. A hatalmas sikert követően megszólaltak a zöld-fehér siker kulcsemberei is, a gólszerző, Vécsei Bálint és a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov az M4 Sport kamerái előtt fejtették ki véleményüket a látottakról – írja a Blikk.

„Úgy érzem, megvoltak a helyzeteink, nem csak úgy találunk egy gólt. Jól játszottunk, stabil védekezésből sikeres kontrákat vezettünk, kontroll alatt tartottuk a mérkőzést” – mondta Vécsei.

– tette hozzá.

A Monaco 1–0-s legyőzése után Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője is nyilatkozott az M4 Sportnak. Arra a kérdésre, hogy ezúttal mit mondott az öltözőben, a következőt felelte: 

„Hogy mitől voltunk jobbak? Egy dologban biztos: mi gólt lőttünk, ők meg nem. Láttam, hogy bent van a labda, és a játékvezető órája is jelezte. Minden cserejátékos hozzá tudott tenni a győzelemhez.”

Nyitókép: NICOLAS TUCAT / AFP

Kapcsolódó

Csercseszov: Szívesen látnék Európa-liga-trófeát a Fradi székházában. Videóinterjú.

.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. szeptember 16. 11:20
nem fradi
olajfa1
2022. szeptember 16. 09:11
GRATULÁLOK!
Búvár Kund
2022. szeptember 16. 07:13
Grat a csapatnak! A meccset nem láttam. A fradi sosem volt a szívem csücske, de azért remélem tovább jutnak majd, és végre lesz magyar csapat tavasszal is! Még meccs előtt hallottam, hogy a monacoi játékosok már a pesti meccset várják, mert telt ház előtt és fantasztikus hangulatban játszhatnak majd
TRUMP2020
2022. szeptember 16. 03:26
A mosléknácik szerint MINDENRŐL Orbán tehet... Tehát ez a győzelem is neki köszönhető. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!