Félrelökött egy hétéves kislányt a királynő ravatalánál egy férfi, majd rávetette magát őfelsége koporsójára

2022. szeptember 17. 21:22

Rögtön letartóztatták a férfit a nyilvános megemlékezés biztonságáért felelő rendőrök.

2022. szeptember 17. 21:22
null

Letartóztattak egy férfit, aki a gyanú szerint félrelökött egy hétéves gyermeket az útból, és a királynő koporsójára vetette magát, miközben több tucat gyászoló próbálta leróni kegyeletét a Westminster-palotában. A férfi péntek este 10 óra körül jutott be a II. Erzsébet koporsójának helyet adó csarnokba, de a Guardian beszámolója szerint az akciója közben hamar megfékezték, majd le is tartóztatták – így az atrocitás nem okozott nagyobb fennakadást.

A félrelökött kislány nagynénje, Tracey Holland azt mesélte a Sky Newsnak, hogy a férfit gyakorlatilag két másodperc alatt hatástalanították, de a rózsaszín játékával 15 órán át türelmesen várakozó hétéves unokahúga, Darcy nem viselte túl jól a történéseket.

„Szörnyű volt, teljesen szörnyű, annyira tiszteletlen és hihetetlen – és ez a szegény hétéves kisgyerek, ez lesz az ő maradandó emléke a királynőről” – mondta. A férfit a Scotland Yard közleménye szerint letartóztatták, majd őrizetbe is vették a közrendről szóló törvény szerinti bűncselekmény miatt.

Nyitókép: OLI SCARFF / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2022. szeptember 19. 06:52
Még mindig jobb, mint ha a ravatalt löki félre és a kislányra veti magát.
Paskai
2022. szeptember 18. 13:26
A nagypáholy halottja
flesh ripper
2022. szeptember 18. 08:02
gyermekek ellen elkövetett aberráció, bűncselekmény, tudattorzítás, egy hét éves (!) kislányt beállítani egy 15 órás (!) sorba, ráadásul, egy pökhendi rablónép és egy fosztogató komprádor-birodalom, felhalmozott kincseiből, eszetlen előjogokkal, felfoghatatlan vagyonnal kitömött, teljesen érdemtelenül (random) multimilliárdos holt vénasszony ravatalához vonszolódó sorba? Ez teljesen perverz és abszurd. Miként egy dinasztikus monarchia, 2022-ben! Egy idióta világ!
flesh ripper
2022. szeptember 18. 07:54
https://mandiner.hu/cikk/20220909_allatkinzas_ovadi_peter_tovabbi_lepesek Nem állatkínzás (gyermekek elleni aberráció) egy hét éves kislányt beállítani egy 15 órás sorba, ráadásul egy érdemtelen, holt vénasszony ravatalához? Ez teljesen perverz és abszurd. Miként egy dinasztikus monarchia, 2022-ben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!