„Milyen íze van Orbán fenekének?” – kérdezte egy amerikai humorista Tucker Carlsontól

2022. augusztus 05. 16:42

Jon Stewart arra tippel, hogy esetleg gulyásízű.

2022. augusztus 05. 16:42
null

Tucker Carlson éles kritikát kapott Jon Stewarttól. Mint ismeretes, Tucker élő adásban kért bocsánatot Orbán Balázstól, kifejtette többször is, hogy mennyire tiszteli a magyar kormányt, valamint az MCC Feszten is adott elő. Ilyen előzmények mellett, a híresen liberális Jon Stewart amerikai humorista belekötött a Twitterén a műsorvezetőbe:

„Barátaim. Ma este nagyon szomorú vagyok. Tucker Carlson szerint, túl alacsony vagyok még ahhoz is, hogy randizzak. Mégis, csodával határos módon, ahhoz elég magas vagyok, hogy ne tudjam, milyen íze van Orbán Viktor seggének!

 – írta Stewart.

A Tweet előtt sem volt már a két amerikai viszonya felhőtlen: Tucker Carlson nemrég a műsorában beszélt Stewartról. Akkor közölte, hogy „ez a híres Jon Stewart? Úgy néz ki, mint egy hajléktalan bolond. És nagyon alacsony, tényleg nagyon alacsony, még ahhoz is alacsony, hogy randizzon.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook oldala

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2022. augusztus 07. 15:55
Gondolom a valódi nevét "Leibowitz" valamiért túl cikinek találta a kis sz@rjancsi...
csulak
2022. augusztus 06. 14:08
igazi buzikent erdeklodott, azt hiven , hogy Tucker is buzi, de tevedett a kis Fereg ! mert ez nem humorista hanem fereg
foldizs
2022. augusztus 06. 10:58
Szijjártó biztos tudja!
amca
2022. augusztus 06. 10:54
Néztem a drogos pofáját ennek a jancsinak. Jó hír. Lassan megdouglik. sic
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!