Egy Ryanair-gép fedélzetén kezdett ámokfutásba egy részeg férfi (videó)

2022. augusztus 17. 20:57

A leszálláskor rendőrök várták.

2022. augusztus 17. 20:57
null

Letartóztattak egy utast a Ryanair Luton–Kaunas járatán, mivel a férfi annyi alkoholt fogyasztott a fedélzeten, hogy a viselkedése kiszámíthatatlan lett: még az édesapja ellen is erőszakosan lépett fel – írja a Blikk.

A többi utas mindezt látva megijedt, hiszen hozzájuk is volt az ittas férfinak pár keresetlen szava, ám egy bátor csoport együttes erővel megakadályozta a férfi további ámokfutását, kirángatva őt az üléséből. A megdöbbentő esetről videófelvétel is készült, amelyben jól hallható, amint a férfi a következőket ordibálja a repülőgépen tartózkodó embereknek: „Nem érdekel, hogy ki a f...sz vagy!”

Nyitókép: Youtube

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. augusztus 23. 16:23
A munkának vége, kijössz a gyárból, Egy vodkától erős vagy és bátor, Egy részeg fazon a kezed után nyúl, Nem tudod miért, jól belerúgsz. Mer' elfogyott a türelmed már...
Brandon the great Negro
2022. augusztus 22. 15:03
Az alacsonyabb kabinnyomás fura hatással bír ha alkohollal találkozik. Ez annyira még nem is volt vészes, de abban a szűk csőben nagyon ijesztő tud lenni.
MayorAnna 03
2022. augusztus 18. 11:42
Claustrofóbia agresszívvé tesz sok embert.
csakazigazat2
2022. augusztus 18. 11:29
Le kellett volna sokkolni. Tajrészeg kötekedőkkel így kellene eljárni. Ha az sem segít, kidobni a fedélzetről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!