Kadirov: Katonáinknak sikeres nácivadászatot kívánunk (Videó)

2022. augusztus 08. 19:54

A csecsen vezető újabb harcosokat küldött Ukrajnába.

2022. augusztus 08. 19:54
null

Ramzan Kadirov Telegram-oldalán tudatta követőivel, hogy egy újabb harccsoportot küldött Ukrajnába. 

„Kéthetes gyorsított taktikai és tűzképzési tanfolyamokat végeztek egy másik önkéntes csoport számára az Orosz Különleges Erők Egyetemének területén” – számolt be Kadirov. Majd így folytatta:

és készen állnak arra, hogy belépjenek az igazságért folytatott csatába Donyec-medence és Ukrajna területén”.

Hozzátette: „Megjegyezték, hogy a fasizmust és a Banderát ki kell irtani Donyec-medence földjéről, hogy tiszteletreméltó küldetésük van, hogy részesei legyenek annak az erőnek, amely az igazság győzedelmeskedését és a gonosz feletti győzelmet fogja eredményezni”.

 Közös erőfeszítéseik, bátorságuk és hősiességük hozzon győzelmet Oroszországnak és szabadságot Donyec-medencének” – zárta bejegyzését a csecsen vezető. 

Nyitófotó: AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. augusztus 09. 14:38
Így van. Végre egy történelemben jártas "hapi" - ahogy egy barátnőm mondaná.
Dezsőke
2022. augusztus 09. 10:07
békét
foldizs
2022. augusztus 09. 07:29
"A csecsen vezető újabb harcosokat küldött Ukrajnába." Ami újabb bizonyítéka annak, hogy az eddigiek nem érték el a várt sikereket. Mondjuk sokan már nem is fogják.
Backstab
2022. augusztus 09. 01:56
Az alak mar akkora celeb hogy el mehetne egy nagy o valogatasra a tv be.vagy minimum egy dzsungel turara a Csosz Bogiekkal. Kadirov kockanadragban. Budos komcsi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!