Kadirov: Egy volt amerikai hírszerző is belátta, hogy a legtöbb nyugati ország tehetetlen Oroszországgal szemben

2022. augusztus 03. 18:22

„Ami ma Ukrajnában történik, az szinte teljesen megegyezik azzal, ami a Csecsen Köztársaságban nemrégiben történt” – fogalmazott a csecsen hadúr.

2022. augusztus 03. 18:22
null

Ramzan Kadirov Telegram-oldalán jelentkezett be, és tudatta követőivel, hogy miket fogalmazott meg egy volt amerikai hírszerző Ukrajnával kapcsolatban.

„Scott Ritter amerikai elemző és az amerikai tengerészgyalogság volt hírszerző tisztje újabb igazságot fogalmazott meg az ukrajnai helyzettel kapcsolatban. Többször kijelentette, hogy a legtöbb nyugati ország is tehetetlen Oroszországgal szemben” – kezdte bejegyzését a csecsen vezető. 

Hozzátette:

Kadirov úgy véli, hogy „ugyanazok a zsoldosok, oroszellenes érzelmek és a képzeletbeli szabadságért folytatott küzdelem zajlik”. Hozzátette: „Sok erőfeszítésbe került, hogy kipréseljük földjeinkről ezt az utálatosságot, amely a Nyugat kezdeményezésére terjedt el. Minden nap egyre többen vannak meggyőződve arról, hogy egy ilyen sors várja az Ukrajnában letelepedett bűnözőke”.

„Oroszország és barátságos országainak jóléte és  békéje nem kívánatos az ellenségek számára, ez egy megcáfolhatatlan és jól ismert tény” – zárta bejegyzését. 

Nyitófotó: AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. augusztus 04. 09:11
A deep state annyira tönkretette a civilizált világot,hogy ez a tipus tudja felszabaditani-talán. A fehér ember elveszett.Buzi,deviáns,"fogyasztoi állat",libernyák,zöld,stb stb lett. A Harmadik Birodalom volt a felszabadulasra az utolsó kisérlet. A mostani orosz előtt..
nekoashi
2022. augusztus 04. 07:52
És ennek a seggét nyalja ez a bullshit oldal... Interjú részlet kadirovval. Hozzá képest még pénztáros lölő is szellemóriás..... "– Milyen iskolát végzett? – Felsőfokút. Jogot. Most fejezem be. Éppen vizsgázom. – Miből? – Hogyhogy miből? Vizsgázom, ennyi. – Hogy hívják az intézményt, ahol tanul? – A moszkvai Üzleti Tudományok Intézetének kihelyezett tagozata. Gudermeszben van. Jogi főiskola. – Mire szakosodott? – Jogra. – De azon belül mire? Büntetőjogra, polgári jogra? – Nem emlékszem. Valaki felírta nekem a témát egy cetlire, de elfelejtettem. Elég sok minden összejött mostanában."
Jam.
2022. augusztus 03. 22:56
AKHMAT SILA
kunfia
2022. augusztus 03. 22:06
Scott Ritter egy pedofil barom,nemhiába ez Kadirov és az orbánisták eszményképe. Orbánék "véletlenül" mindig közel kerülnek a pedofilokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!