Kadirov újabb katonákat indított útnak, hogy Ukrajnában harcoljanak

2022. augusztus 14. 19:23

A csecsen katonák a Donbász felé tartanak.

2022. augusztus 14. 19:23
null

Ramzan Kadirov bejelentette, hogy újabb önkéntesek indulnak Ukrajnába

A csecsen székhelyű különleges erők egyetemének kiképzésén részt vevő önkéntesek egy újabb csoportja hagyta el az orosz Észak-kaukázusi Köztársaságot, és indult meg Ukrajna felé – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján

A Grozniji Nemzetközi Repülőtérről ma egy újabb önkéntescsoport indult a Donbász felé.

Az Orosz Speciális Erők Egyeteme kiemelkedő oktatói állományának köszönhetően az önkéntesek felkészültek a műveleti feladatok gyors és ügyes megoldására – írta Ramzan Kadirov. 

Nyitófotó: AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amentet
2022. augusztus 17. 17:22
Na mivan buzikov te hazádnak árulója , elfogytak a tiktok harcosok kellenek az új posztolok :D :D némelyik tisztára rambónak érzi magát lő az erdőben a büdös nagy semmire :D
SzabóGéza
2022. augusztus 15. 00:51
Csináljátok RENDET!!!!
Tuners
2022. augusztus 14. 23:56
-A csecsen katonák a Donbász felé tartanak.- Nem Csecsenek, az eredeti hírben sincs semmi ilyen említve. Kiképzöközpontként müködnek, van katonai egyetemük, 450 hektáros területen 95 épületböl álló komplexum.
RasPutin
2022. augusztus 14. 22:57
Kadirov újabb katonákat indított útnak, hogy Ukrajnában harcoljanak Elfogytak a többiek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!