Egy szexuálterapeuta szerint a pedofilok a „legjobban becsmérelt társadalmi csoport”

2022. augusztus 11. 15:36

A terapeuta „marginalizált” kisebbségként védte a pedofilokat.

2022. augusztus 11. 15:36
null

Egy szexuálterapeuta, aki bebörtönzött szexuális bűnözőkkel dolgozik, a közelmúltban a YouTube-ra feltöltött videójában „marginalizált” kisebbségként védte a pedofilokat, ami kritikát váltott ki, mivel a videóból készült részletek vírusként terjedtek a közösségi médiában.

Július 24-én Miranda Galbreath engedélyezett szexuálterapeuta „Beszéljünk a kiskorúak vonzalmáról” címmel videót tett közzé. A videóban Galbreath a pedofilokat „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” nevezi, és kijelenti, hogy a „pedofil” kifejezés „elítélő, bántó sértés”.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ludmilla
2023. február 14. 14:00
Ócska szutyok
Salitis
2022. augusztus 12. 19:37
Hát remélem is!
krampus
2022. augusztus 12. 16:31
"elítélő, bántó sértés"....az ilyen hulladekot jol meg kene verni, utana meg amikor mar magatehetetlen mint egy gyerek, jol megbaszni csoportosan! Aztan lehugyozni, beleszarni a szajba s lekopni, hogy "szar volt a szex, nyanya"! S ha barmit mondani mer, az szamunkra "elítélő, bántó sértés" lesz! Engem 5 evesen leszopatott a sajat rokonom meg kiverette a faszat velem, ugyhogy nem kell ez a pedofilokat vedo duma! A gyerek nem tudja, hogy mit csinalnak vele, mert tinedzser koraig nincs benne az, hogy szex. Ergo a gyerek vedtelen ilyen dolgokkal szemben, foleg ha rokona csinalja vele. Az majd kesobb csapodik le, hogy milyen teren irodott felre a lemez a gyerek fejeben s majd 40+ evesen eljut a pszichologusig. Meg a 2000es evekben az oroszoknal az volt a meno, hogy a nemi eroszakolok segget teletoltak purhabbal. Az ausztraloknal meg 10 eve az, hogy muanyag cso a seggebe s bele penges drot, aztan a csovet kihuztak, a drotot meg hozzakottottek a hatrakotozott kezehez es labahoz. Minnel jobban ficankolt az eroszakolo, annal jobban szetvagdosta a vegbelet! Tul gyors halal ez nekik.
Kókuszmackó
2022. augusztus 12. 13:18
Mi szükség van erre a nőre, meg a meglátásaira? Miért érzi szükségét az egyik sérült lelkű és felfogású nyomorult, hogy egy másik sérült lelkű és felfogású nyomorult pártfogója legyen és a megértésükre buzdítson? Azért, mert elismerésre vágyik szegényke. Szeretné, ha mások is látnák, hogy ő milyen áldott lélek, de főleg magának szeretne tetszeni, hogy milyen áldott jó lélek. Mit nem ért azon ez a jószág, hogy törvénybe ütközik kihasználni egy gyereket? Mit kell ezt feszegetni, boncolgatni, okoskodni, idiótán jóemberkedni ? A nem az nem, melyik részét nem érti? Ketten vannak a szobában, melyik a pszichiáter? Aki felé az asztalfiókok néznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!