Az EU megkezdi az Ukrajnának szánt uniós katonai segítségnyújtási misszió felállításához szükséges munkát

2022. augusztus 30. 19:29

„Minden tagállam egyértelműen egyetért abban, hogy meg kell kezdeni az Ukrajnának nyújtandó uniós katonai segítségnyújtási misszió előkészítését” – mondta Borrell.

2022. augusztus 30. 19:29
null

Az Európai Unió védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy megkezdik az Ukrajnának szánt uniós katonai segítségnyújtási misszió felállításához szükséges munkát – közölte kedden Josep Borrell, a blokk vezető diplomatája, amelyről a Reuters számolt be.

– mondta Borrell, az EU külügyi vezetője a miniszterek prágai ülése után. „Elmondhatom, hogy minden tagállam egyértelműen egyetért abban, hogy meg kell kezdeni az Ukrajnának nyújtandó uniós katonai segítségnyújtási misszió előkészítését” – mondta Josep Borrell a Reuters szerint.

Nyitókép: AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrStokes
2022. augusztus 31. 17:31
A maffia allam penzelesere ki adott felhatalmazast sz agymosott stroman hazatlan bitang EU vezetoknek???
KBA98
2022. augusztus 31. 17:13
Egy nagy szart!
Za-za
2022. augusztus 31. 09:32
Meg kell védeni az amerikai termőföldet Ukrajnában. Nem azért szerezték be, hogy most az oroszoké legyen. Bármennyi fiatal ukránt megér nekik.
Brandon the great Negro
2022. augusztus 31. 08:37
Egyetértettek abban, hogy kell egy bizottság ami megkezdi a misszió előkészítését. Tehát öt hónap alatt nem csináltak semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!