Az oroszok lelőtték Ukrajna legjobb pilótáját

2022. augusztus 16. 08:36

Valószínűleg bevetés közben lőtte le a gépét az orosz haderő.

2022. augusztus 16. 08:36
null

Anton Lisztopad százados elesett az Oroszországgal szembeni harcokban. A férfit 2019-ben választották az ukrán légierő legjobb pilótájává – írja az Index.

A százados halálának körülményei egyelőre nem ismertek, de valószínűleg bevetés közben lőtte le gépét az orosz haderő. Több küldetésen is részt vett Kelet-Ukrajnában, mindössze néhány nappal a halála előtt részesült elnöki kitüntetésben. 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. augusztus 16. 12:29
Rohadtul kezdjük unni az arogáns ukrán vezetőséget. A saját népüket lőtték 2014-től, mert orosz származású többgenerációsak. Amíg ez az USA vezetés van addig küldik vágóhídra az ukrán katonákat a semmiért, mert ez sosem az orosz ukrán konfliktus volt csak rájuk verték. Kell a fegyvergyáraknak meg a kaf.. nos kapzsiknak még több pénz, ja meg akkora szarban van az amerikai gazdaság. Remélem Kína, Oroszország, India meg távol kelti kis tigrisek haza basszák ezt szar demokrácia export Amerikát. Remélem a közel keletiek és afrikaiak is rájönnek erre. Akkora a pofájuk a semmire, ja a hadseregükre arra tettek fel mindent, mert az az iparuk. Amerikára tökéletesen igaz, hogy lopnak, csalnak, hazudnak a demokrácia export nevében. Mikor unjuk már meg?
tölgy
2022. augusztus 16. 11:22
Hmmm... sajnálatos esemény! Ám ha az ukik győzelmi jelentéseiben nem szerepel, akkor egy transzneműért folytatott kocsmai verekedésben távozhatott az élők sorából. Annál inkább hihető a verekedés, mert mint tudjuk, az ukrán katonák legyőzhetetlenek.
Autofocus
2022. augusztus 16. 11:00
Megint szekunder szégyen volt végigolvasni a kommenteket. Mandiner szerkesztőség, ezt a cikket miért lehet lájkolni / diszlájkolni? A hernyóknak pedig azt üzenem - ha már gyerekszobájuk nem volt - hogy látogassanak ki egy orosz vagy német haditemetőbe bármelyik random magyar település határában, és gondolkodjanak el a katonák életén, halálán, és a nekik járó tiszteleten.
Ben Jeremiah
2022. augusztus 16. 10:43
Elcsodálkoztam, hogy már megint? De aztán rájöttem, hogy az ukránoknak csak legjobb pilótájuk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!