Elindult az ENSZ különleges csapata a zaporizzsjai atomerőműhöz

2022. augusztus 31. 07:06

Zelenszkij szerint az oroszok ott provokálnak, ahol a misszió érkezik.

2022. augusztus 31. 07:06
null

Az Index arról ír, hogy az ENSZ atomenergia-felügyeleti csoportja elindult az oroszok kezén lévő zaporizzsjai erőműhöz. A küldöttség feladata, hogy megvizsgálja, mi történik a létesítményben, aminek a környékén napok óta heves harcok folynak.

Zelenszkij az oroszokat hibáztatja

Közben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök találkozott a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) küldöttségével. „Sajnos

De remélem, hogy a NAÜ szakemberei biztonságban hozzá tudnak fogni a munkájukhoz” – idézi a CNN Zelenszkijt.

Emlékeztettek: Ukrajna és Oroszország egyaránt azzal vádolja egymást, hogy naponta rakétákkal és tüzérséggel támadják az erőmű környékét. Hozzátesszük, hogy tény: az oroszok birtokolják az erőművet, így elemzők szerint furcsa volna, ha magukat lőnék.

Nyitókép: Wikipedia

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 31. 11:30
"ENSZ atomenergia-felügyeleti csoportja " "találkozott a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) küldöttségével. " Ez a kettő ugyanaz csókolom. A NAÜ NEM az ENSZ fiókszervezete, viszont rendszeresen jelent a közgyűlésnek és a BT-nek.
monuskaroly
2022. augusztus 31. 09:33
Ez már egy orosz atomerőmű, ukrajna számára már ellenséges célpont.
Fecoka
2022. augusztus 31. 09:06
Rossz ripacs.
nuknuk
2022. augusztus 31. 08:56
Ideje volt már. - mondjuk a "bucsai mészárlásból" is milyen kussolás van, amióta az ENSZ megbízottaknak semmit se tudtak mutatni. - mi is van az orosz támadással, amikor UKRÁN rakétával lőtték a vasútállomást? - vagy az orosz "gáztámadással"? ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!