Oroszország az ukrán titkosszolgálatot vádolja a Dugina-gyilkossággal

2022. augusztus 22. 14:51

Az FSZB azt állítja, hogy egy ukrán követte el a robbantásos merényletet, aki azóta Észtországba menekült.

2022. augusztus 22. 14:51
null

Oroszország azzal vádolja az ukrán hírszerzést, hogy megszervezték a Vlagyimir Putyin elnök egyik legfőbb támogatójának, Alekszandr Dugin lányának meggyilkolását – írja a BBC.

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat, az FSZB azt állítja,

Az FSZB szerint a gyanúsított a merénylet után Észtországba menekült.

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne a robbantáshoz, az ukrán elnöki tanácsadó karmikus végzetről beszélt a merénylet kapcsán.

Nyitókép: RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2022. augusztus 22. 19:22
Ha a legkisebb bizonyíték is igazolja a feltételezést akkor ezt a nőt a gyerekével együtt kinyírják.Ha arra is a legkisebb bizonyíték kerül elő,hogy bármilyen ukrán szervezet szervezte akkor ezért sok fej hullik porba az oroszok nem felejtenek.A bosszú most már kódolva van.
logbasepass
2022. augusztus 22. 17:36
Új "front" nyílt meg! Az ukránok iskolák, kórházak, templomok, lakónegyedek és más védett objektumok köré, közé telepítik a vezetési pontjaikat és csapásmérő eszközeiket (Irak, Afganisztán)). A válaszcsapást az oroszok oda küldik, ahonnan a csapás érkezett, akár még mielőtt a rakéták vagy gránátok becsapódnának (elvi lehetőség - de végrehajtható). Így nem ülnek az ukránok vádjai! Az ukrán szakszolgálatok rosszul sikerült merényleteket (terrorcselekményeket) hajtanak végre. Eszközök használatában nem különbek az ukránok sem. Az eszközök egyre kegyetlenebbek, egyhamar nem lesz fegyverszünet.
nuknuk
2022. augusztus 22. 17:31
Az ukrán az világ mocska.
Matocska
2022. augusztus 22. 16:51
Gondolom az ENSZ, az Emberi Jogok Bírósága, az EU már dolgozik az elítélő nyilatkozaton és Ukrajnát a terrorista államok listájára teszi... Oh, wait!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!