Az oroszok szerint nem az ukránok hajtottak végre csapást a krími reptéren

2022. augusztus 10. 06:42

Már megint mindenki mást mond.

2022. augusztus 10. 06:42
null

Az Index arról ír, hogy az oroszok szerint a „tűzbiztonsági előírások” be nem tartása okozott robbanást a Krím félszigeten, a novofedorivkai reptéren – erről a TASZSZ hírügynökség számolt be. Az ukránok azt állították, hogy ők hajtottak végre csapást a reptéren, az oroszok szerint viszont nem ez történt. Az orosz védelmi minisztérium egyik tisztviselője azt mondta a TASZSZ-nak, hogy

„a legfőbb ok” az volt, hogy nem tartották be a tűzbiztonsági előírásokat.

Nincs arra utaló bizonyíték, hogy a mulasztás szándékosan történt volna, tette hozzá.

Nyitófotó: Képernyőfotó

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. augusztus 10. 09:54
Nem azt mondták, hogy ők csinálták. Azt mondták, magukra vállalják. Mint az ISIS. Akármilyen magányos elkövető robbantgatott, az ISIS vállalta.
RasPutin
2022. augusztus 10. 09:02
Ha itt megsemmisült a vadászrepúlök teljes fegyver készlete igen nehéz lesz az oroszoknak megvédeni Herszont.
stug
2022. augusztus 10. 08:45
A bejárat közelében készült felvétel: https://www.youtube.com/watch?v=SWIk0CVLyXo Az orosz turisták menekülnek a Krímből: https://www.youtube.com/watch?v=xIZxYpzgn0Q&t=4s
Illieral
2022. augusztus 10. 08:42
Amúgy ez egy kiabszott fura háború, oroszok nem akarnak mindenkivel harcolni, a nyugat fél az atomtól. Szóval az egész helyzet faramuci, az orsozok be is fejeznék már, ha útána garantálva lenne a béke, de az nem lesz egy hamar. Csak az lenne a megoldás ha az orszok és a nyugat megegyezik, Ukrajnát felosztják (valami élhető Ukrajnát létrehozva). Közös erővel újjá építenek mindent. De hát ez nem megy, mert a nyugat még nem hajlik a megállapodásra, ki akarják csinálni az orszokat bármi áron. Egyébként ha nem lennének atom fegyvereik, szerintem már régen másként mennének a dolgok. Egy biztos ennél elbaszottabb konfliktus ritkán van, és az Ukrán nép meg full beszopta, nekik ebből semmi előnyök nem származik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!