Az idei ukrán búza szeptemberben kerül vizekre

2022. augusztus 06. 07:20

Jobbra látszanak fordulni a dolgok a mérföldkőnek számító megállapodás értelmében.

2022. augusztus 06. 07:20
null

Az Index arról ír, hogy Ukrajna szeptemberben kezdi meg az idei termésből származó búza exportját a Törökország és az ENSZ közvetítésével létrejött, mérföldkőnek számító megállapodás értelmében – derült ki Ukrajna első mezőgazdasági miniszter-helyettesének közleményéből.

„Ukrajna azt reméli, hogy

– közölte Tarasz Viszockij tisztviselő, írják.

Nyitókép: AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2022. augusztus 06. 11:16
Aha. Ahhha! Tehát az oroszok engedik az ellenségüknek, hogy rajtuk keresztül üzleteljen, s a kapott pánzért fegyvereket vegyen, amit aztán az oroszok ellen használnak. Hát ez tényleg tök hihető. Csak aztán nehogy elsüllyedjenek vagy eltűnjenek azok a hajók!
nuknuk
2022. augusztus 06. 10:23
"Ukrán búza" az USA búza, mivel felvásárolták Ukrajnát.
nick89
2022. augusztus 06. 10:23
Nov. 7 jó lesz a tüzszünet aláírására és a háború befejezésére?
llnnhegyi
2022. augusztus 06. 10:11
Tárgyalások+ Megállapodások+Gabona szállítások A békekötés apró jele! Most éppen Zelenszkij és Putyin is győztesnek érzik magukat. Magyarországnak, Európának az lenne a jó,ha folytatódna.. Szankciók visszavonásával, kezdetben. Sportolók művészek magánszemélyek szabad mozgása, például elsőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!