Kifütyülték a német szurkolók a saját nemzeti himnuszukat a Bundesliga nyitányán (VIDEÓ)

2022. augusztus 06. 13:00

Nehezen értelmezhető jelenettel kezdődött a német bajnokság.

2022. augusztus 06. 13:00
null

Futballrajongók milliói várták az Eintracht Frankfurt és a Bayern München idénnyitóját, pénteken, ami nem kevesebbet jelentett, mint hogy újra gurul a labda a Bundesligában! Ilyenkor hagyományosan a német himnuszt éneklik a Bundesliga elején, írja a Sky Sport. Frankfurtban ezúttal Carolin Niemczyk és a Glas Perlenspiel popzenekar adta elő a himnuszt,

a nézőtérről azonban megmagyarázhatatlan, hangos fújolás, sípolás hallatszott,

írják. Hozzátették: a 32 éves énekeslány nem hagyta magát, és végigénekelte a nemzeti himnuszt, bár nagyon úgy tűnt, a szurkolók nem voltak elégedettek a hallottakkal, vagyis a saját himnuszukkal. (Nehéz erre mit mondani.)

Az RTL szerint ugyanakkor a frankfurti keménymag valószínűleg (!) a labdarúgó-mérkőzéseket kísérő showelemek ellen tiltakozott, ahogy például a kupadöntőn. Más szurkolók tapssal, illetve énekléssel igyekeztek „ellensúlyozni” az akciót, írják.

Kép forrása: Youtube

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. augusztus 07. 20:48
Több oka lehet a fütyülésnek. 1) A rendkívül szomorú közhangulat, a német életminőség nagyarányú megromlása. 2) A kormány és parlament népszerűtlensége. 3) Az énekesnő hangjának átlag alatti minősége. 4) A szurkolók kedvét, akik harsányan szokták énekelni a himnuszt, elvették az említett körülmények, és fütyültek rossz kedvükben.
flesh ripper
2022. augusztus 07. 06:59
Hátborzongatóan szar, rosszemlékű, kompromittált, náci hímnusz. Barki, bármi is az előzmény (Németország nemzeti himnusza. Zenéjét Joseph Haydn írta 1797-ben, a szövegét pedig August Heinrich Hoffmann von Fallersleben 1841. augusztus 26-án Helgoland szigetén a német egyesülési törekvések jelképeként). Németország végórái, a müezzin fülsiketítő halálrikoltozása, minden német hangot elnyom.
Dr. Greta Grünberg
2022. augusztus 06. 22:42
Akkor nem hallották még a magyar himnuszt! Busongás, jajongás, fejkókasztás és depresszió!
nlion
2022. augusztus 06. 21:49
unalmas már ez az utáljuk a németeket propaganda olyan mikor lesz h utáljuk az oroszokat propaganda az szimpatikusabb lenne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!