Boris Johnson: Mi fizetjük az energiaszámlákat Putyin gonoszságáért

2022. augusztus 25. 20:43

A brit miniszterelnök szerint az orosz elnök alábecsülte Ukrajnát és a „világ” összefogását.

2022. augusztus 25. 20:43
null

Az orosz-ukrán konfliktust okolja a megnövekedett megélhetési költségek miatt – ezt Boris Johnson brit miniszterelnök jelentette ki kedden, Volodimir Zelenszkijjel tartott kijevi találkozóján, írja az Index. Hozzátették: a miniszterelnök kiemelte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök alábecsülte Ukrajnát és

Mi fizetjük az energiaszámlákát Vlagyimir Putyin gonoszságáért” – fogalmazott a miniszterelnök a CNN szerint.

Nyitókép: MTI/AP/Pool/AFP/Tolga Akmen

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. augusztus 26. 21:20
Amiért az EU. fizet az az hogy felköpött a levegőbe és aláállt. No Brávó !
Lanter
2022. augusztus 26. 15:42
Te fasszopó kócos geci te tömted ukrajnát fegyverrel hogy védje az usa föld és egyéb szerzeményeit amibe tuti te is benne vagy a büdös kurva anyádat! Ti szankciózzátok európát a nyomorba. Ki a fasznak adod be a hazugságaidat. Pusztulj el kócos kutyageci
Wendriner
2022. augusztus 26. 08:07
Mi fizetjük az energiaszámlákat Boris Johnson ostobaságáért.
Dezsőke
2022. augusztus 26. 07:56
A SZANKCIÓKKAL EURÓPA VÉDELME ÉRDEKÉBEN LE KELL ÁLLNI, MÉG TÉL ELŐTT HELYRE KELL ÁLLÍTANI EURÓPA ENERGIABIZTONSÁGÁT! a szankciók nem alkalmasak a béke előmozdítására. márpedig ez volna a céljuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!