Kissinger: Az USA a háború szélén áll Kínával és Oroszországgal szemben

2022. augusztus 14. 08:06

A volt amerikai külügyminiszter szerint ez a világ szempontjából is aggasztó.

2022. augusztus 14. 08:06
null

Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter interjút adott a Wall Street Journalnak. Az interjúban többek között arról is beszélt, hogy szerinte Amerika már a háború szélére jutott Oroszországgal és Kínával szemben, ami szerinte a világ szempontjából is aggasztó.

Mint mondta;

„A háború szélén állunk Oroszországgal és Kínával olyan kérdésekben, amiket részben mi hoztunk létre,

„Nem lehet most azt mondani, hogy szétválasztjuk őket, és egymás ellen fordítjuk a többieket. Mindössze annyit tehetünk, hogy nem gyorsítsuk fel a feszültséget, és lehetőséget teremtünk. Ehhez pedig kell, hogy legyen valamilyen célod” – idézte a TASZSZ Kissinger interjúját.

Nyitókép: JOHN MACDOUGALL / AFP

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2022. augusztus 17. 12:57
A hír forrása egyedül a TASZSZ! Fenntartással kell kezelni! Majd akkor hiszem, ha megerősítik független forrásból!
Kivűlálló
2022. augusztus 16. 00:39
"Kissinger: Az USA a háború szélén áll Kínával és Oroszországgal szemben" Köszönjük, hogy az ovisok számára is nyilvánvalót tudatta velünk...! Az USA-ban minden politikus ilyen vén szarkupac...? A múltkor még Ukrajnát ostorozta, ma meg már "Ukrajnát NATO tag ként kell kezelni"! Mondta ez a zombi trotty!
Vakfolt
2022. augusztus 15. 08:27
Oké, kiáll a Csókos, és elmondja hogy húha, ez szarul néz ki. És eddig hogy a picsában volt?
Reszelő Aladár
2022. augusztus 14. 21:33
Ezt a szart már semmilyen lóba nem lehet visszalapátolni. Legalábbis ennek az adminisztrációnak semmiképp. Ha Trump visszatérne, az egy új helyzetet okozna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!