Újabb robbanások a Krímben, orosz falvakat evakuálnak

2022. augusztus 19. 06:12

Áldozatokról egyelőre nem jelentettek.

2022. augusztus 19. 06:12
null

Tüzeket és robbanásokat jelentettek katonai célpontoknál Oroszországon belül és Ukrajna oroszok által megszállt részein. Két orosz falut evakuáltak, miután Belgorod tartományban, az ukrán határ közelében lévő lőszerraktárban tűz ütött ki.

– közölte Vjacseszlav Gladkov tartományi kormányzó, hozzátéve, hogy nem jelentettek áldozatokat. A Guardian szerint legalább négy robbanás történt a megszállt Krím félszigeten, Szevasztopoltól északra fekvő Belbek nagy légibázis közelében. Szevasztopol oroszbarát kormányzója, Mihail Razvozajev azt mondta, nincs kár, senki sem sérült meg.

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Backstab
2022. augusztus 19. 14:38
Philip moriszt be kellene mar perelni . El adja a draga cigit es ez a hala .muszka falvak egnek.
konfucius
2022. augusztus 19. 08:40
Kérdezem medvegyov elvtit, hogy mikor és milyen formában mutatják be azt a beígért elszabaduló poklot az ukrán vezetés nyakára szórva? Nálunk lehet, hogy elmarad a holnapi tűzijáték az eső miatt, és egyébként is nagyon ott volna már az ideje helyretenni a kretén ukrán vezetést. Javaslok egy tűzijáték-pótló tűzijátékot a kijevi kormányzati épületekre.
foldizs
2022. augusztus 19. 08:17
Az elmúlt 10 napban nagyon megnőtt a láncdohányosok száma a Krím-félszigeten!
Misi500
2022. augusztus 19. 07:50
Valakik még azzal a hírrel járatták le magukat nemrég, hogy szuperrakétákat kaptak az ukrányok... Kész kabaré ez a szar média, élén a háborús irodalommal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!