„Egy hosszú estét töltöttem a barátaimmal, közepes mennyiséget ittam is” – reagált Sanna Marin a nagy port kavart videójára

2022. augusztus 18. 11:50

„Táncoltam, énekeltem, buliztam, mindent teljesen jogszerűen” – szögezte le a kormányfő.

2022. augusztus 18. 11:50
null

Lapunk is beszámolt Sanna Marin finn miniszterelnöknő bulizós videójáról, amely nagy visszhangot váltott ki a skandináv országban, a konzervatívok szerint Marin kormányfőhöz méltatlanul viselkedett.

Az Iltalehti című lapban közzétett videókon – amelyek letöltött Instagram sztorik – egyébként a miniszterelnök mellett  műsorvezetők, influenszerek, művészek is feltűnnek. (#függetlenmédia).

A videó akkorát ment, hogy Marin sajtótájékoztatón volt kénytelen reagálni.„Táncoltam, énekeltem, buliztam, mindent teljesen jogszerűen. Egy hosszú estét töltöttem a barátaimmal, közepes mennyiséget ittam is. Semmilyen takargatnivalóm nincs ezzel kapcsolatban. Nekem is van családi életem, szakmai életem és természetesen szabadidőm is, amit a barátaimmal töltök” – mondta Marin, aki cáfolta, hogy fogyasztott volna drogot vagy látott volna bárkit drogozni. Hozzátette, elég rosszul érzi magát attól, hogy a magánvideó nyilvánosságra került.

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. augusztus 25. 10:38
Lesz még ott pippantós video is a tarsolyban.
critical man
2022. augusztus 20. 10:58
"Nekem is van családi életem" A gyerek otthon a férjemmel, és nem sokkal több faszt fogtam a buliban, mint kilincset. Hol a probléma?
Felvidéki MAGYAR
2022. augusztus 20. 07:44
Ezért is néz ki így a nyugat, mert ilyen taknyos leszbikus pics@k vannak vezető pozíciókban! Momentum 2.0, finn módra! Itt lehetett egy rusnya néger Helsinki szépe.... No comment!
Dezsőke
2022. augusztus 19. 16:44
ez a csaj még nem mondott le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!