Észt kormányfő: Állítsuk meg a turistavízumok kiadását az oroszoknak

2022. augusztus 09. 17:39

Kaja Kallas szerint Európa meglátogatása előjog, nem emberi jog.

2022. augusztus 09. 17:39
null

Miután Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt nyilatkozta, hogy nem kellene engedni orosz állampolgároknak a beutazást nyugatra, Kaja Kallas észt miniszterelnök is hasonló nyilatkozatot tett kedden. Az Oroszországgal szomszédos balti állam vezetője Twitterén így fogalmazott:

A légi utazást Oroszországból leállították. Ez azt jelenti, hogy miközben a schengeni országo vízumokat állítanak ki, Oroszország szomszédai viselik a terhet (Finnország, Észtország, Lettország – az egyedül belépési pontok). Itt a ideje most már véget vetni a turizmusnak Oroszországból”.

Nyitókép: GABRIEL BOUYS / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Azsum
2022. augusztus 10. 18:44
Felháborító kijelentés. Üldözőbe fogni, kizárni, korlátozni, kirekeszteni, megbélyegezni egy egész népet, már volt ilyen, legutoljára hitler. Ez hitler volt. És itt vannak az újabbak. Felháborító, gyalázatos, szégyentelen. Csakazértis Oroszország.
Piliscsabai
2022. augusztus 10. 15:21
Európa határa az Ural, vagyis egy moszkvai, szentpétervári, szevasztopoli kazányi ember európai !!! Röhejesek az észtek, a rómaiak szerint két dolog kell az embereknek: panem et circenses. Az infláció miatt már kenyeret nem tudnak adni az észtek, marad a cirkusz.
nomatter
2022. augusztus 10. 07:00
Szegény Észtek. Az 1.3 millió lakosú országgal sem tudnak mit kezdeni. Mennyi ott az infláció? 22%? A gazdaságuknak szárnyalni kellene. De nem, valami nagy baj lehet ott.
Pet.Ef
2022. augusztus 09. 22:04
Ezt a migrikkel is közölné akkor az EU???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!