Az orosz ellenállók ölhették meg Dugin lányát egy volt orosz parlamenti képviselő szerint

2022. augusztus 22. 10:26

Ponomarjov szerint a Nemzeti Köztársasági Hadsereg (NRA) hajtotta végre szombaton a pokolgépes merényletet.

2022. augusztus 22. 10:26
null

Ilja Ponomarjov külföldön élő volt orosz parlamenti képviselő szerint Darja Duginával, Alekszandr Dugin nacionalista politikai gondolkodó lányával a Nemzeti Köztársasági Hadsereg (NRA) által végrehajtott pokolgépes merénylet végzett. 

A politikus elmondása szerint az NRA egy underground partizánmozgalom Oroszországban, amely a Putyin-rendszer megdöntésére törekszik.

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, Alekszandr Dugin filozófus egy bombamerényletben elveszítette a lányát. Dugin terepjárója Moszkva közelében robbant fel, miután Darija Dugina beindította. Az első sajtóértesülések szerint megrendelésre hajtották végre a merényletet, az oroszok pedig Ukrajnát sejtik a háttérben. 

Mindezek fényében kifejezetten érdekes Ponomarjov nyilatkozata, aki szerint az NRA az elmúlt hónapokban már több akciót végrehajtott Oroszországban.

– mondta a politikus az Utro Fevralja nevű, általa Kijevben alapított, ellenzéki tévécsatorna vasárnap esti műsorában.

Nyitókép: MTI/AP/Orosz Nyomozó Bizottság

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. augusztus 23. 08:28
Ködösít a kurva.
Türelem
2022. augusztus 22. 15:02
Nyugati média: 13.40-kor /Mandiner ébresztő/: Az orosz Fsb szerint a merényletet az ukrán titkosszolgálatok szervezték meg, annak végrehajtója az ukrán Natalia Vovk. Az Fsb, Vovk , akcióban használt gépkocsijainak a rendszámát is közölte, valamint azt is, hogy a merénylő Észtországba távozott. Ennyi, de van akit ez a hír meglep?
Rizsa
2022. augusztus 22. 13:34
Na akkor indul a daráló.
skin777
2022. augusztus 22. 13:12
Kurvára nem érdekel ki volt és ki rendelte meg, de remélem a pokolban fog elrohadni. Az ilyen mocskok nem érdemelnek kegyelmet, akik ártatlanokat küldenek a vágóhídra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!