Daniel Freund szerelmes hazánkba? Az EP-képviselő csak ma öt bejegyzésben kritizálta Magyarországot

2022. augusztus 24. 18:45

„Az európai demokráciát fenyegető veszély nem szűnt meg” – fogalmazott a lengyel-magyar barátság kapcsán.

2022. augusztus 24. 18:45
null

Olybá tűnik, hogy a német EP-képviselő nem tud leállni, csak a mai napon öt bejegyzésben kritizálta Magyarországot. 

„Miért csatlakozna Orbán valaha is egy olyan európai intézményhez, amelynek célja a csalások és korrupció kivizsgálása?” – írja Daniel Freund.

Amint egy kicsit lentebb görgetünk Twitter-oldalán, már érkezik is a következő hazánkkal foglalkozó bejegyzés: „Lehet, hogy a Lengyelország és Magyarország közötti illiberális kötelék egy vékony fonálonlóg, de

az európai demokráciát fenyegető veszély nem szűnt meg”.

Ezt követően se kell messzire mennünk, jön is szembe az újabb bölcsesség: „Lengyelország és Magyarország még mindig nem kapta meg a több milliárd eurós támogatást. Mert kormányaik megtagadják a jogállamiság alapvető normáinak végrehajtását”.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 26. 09:29
kinek dolgozik?
tothpal
2022. augusztus 25. 18:26
De kit éredekel ez? Tehet egy szívességet, ha nem túl érdes....
lolek
2022. augusztus 25. 16:25
Nem Európában fenyegető a demokrácia, hanem Nyugat-Európában van veszélyben a demokárcia. Nyugat-Európa az, amely letért erről az útról, és ahol már csak nyomokban létezik a demokrácia.
optimiska
2022. augusztus 25. 15:23
Szegény Dani, télen megfagy, tavaszra hazája csődbe megy, magával rántja Ajrópát, de ő csak a magyar és a lengyel demokráciára gondol. Esetleg arra, hogy legyőzi Putyint azzal, hogy öngyilkos lesz. Mekkora önzetlenség, romlatlanság, nagylelkűség és szellemi felsőbbrendűség! Vagy lehet, hogy csak egyszerűen ostoba, és így próbálja elterelni a hasonló németek figyelmét a saját bajaikről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!