LMBTQ-tartalommal reklámozza budapesti járatait a Cseh Államvasutak

2022. augusztus 24. 17:16

„Szeretet és változás van a levegőben” – írta egy, a homoszexuális párok egyenjogúságáért küzdő kezdeményezés.

2022. augusztus 24. 17:16
null

A Cseh Államvasutak nemrég közzétett egy reklámszpotot, amiben a budapesti járatait népszerűsíti. A végén pedig nem maradhatott el az, hogy ne szúrjanak oda az Orbán-kormánynak, amiért

az nem hajlandó beengedni a magyar oktatási intézményekbe az  LMBTQ-propagandát.

A félperces videóban egy háromfős, átlag cseh család utazik vonattal Magyarországra. A lány be akarja mutatni a szüleit „Peta” nevű párjának. Az apa először azt hiszi, hogy „Peta” fiú (Petr), hátba is ver egy nagydarab férfit, aki erre hátrafordul, és magyarul megkérdezi, hogy mi történik. Ekkor jön a csavar, a lánya mondja neki, hogy „Apa, ő itt Peta” (Petra), és rámutat a barátnőjére.

Az apa meglepődik, de boldogan átöleli lánya barátnőjét.

A reklámot eléggé felkapták Csehországban. „A Cseh Államvasutak gyönyörű országos kampányt indított, amiben egy leszbikus pár szerepel. Az emberek dicsérik és támogatják. Szeretet és változás van a levegőben” – írta egy, a homoszexuális párok egyenjogúságáért küzdő kezdeményezés. (refresher.cz)

 

Nyitókép: MTI

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterffy
2022. augusztus 30. 14:42
Hol van egy Matuska Szilveszter, mikor szükség lenne rá?
Szuper
2022. augusztus 30. 12:35
Kedves barátaim! Ez a téma olyan, mint a takonyevés, valamint az amikor a ratyi EU-s haladók a sz@rdarabot csokikának becézik! Legyünk stílszerűek! Aki szereti a taknyot egye bőszen és bátran, valamint azt a bizonyos csokikát egyszer meg kell kóstolni... Egészségükre! Egy a lényeg. Minket hagyjanak ki az agyatlanságukból!
Szilágyi Miklós
2022. augusztus 25. 22:48
Majd a bajszos megdönti mindkét csajt.
Reszelő Aladár
2022. augusztus 25. 12:37
Csináljátok. A ti dolgotok. Ha tananyag lesz az általános iskolában a felnőtt férfiak orális kielégítése, akkor nem költözöm oda és nem ugatok bele, mert nem az én országom. Ha pedig itthon próbálkozik ezzel valaki, akkor én magam fogom az osztályt lekísérni a technika terembe és bemutatni nekik, hogy miért kell szorosan a satuba fogni a munkadarabot a fűrész használatakor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!