Luhanszk kormányzója: Putyin csak az erőszakból ért, fegyverrel lehet megállítani

2022. július 12. 10:29

A kormányzó szerint „semmilyen tárgyalás, semmilyen megállapodás” nem fog működni Putyinnal.

2022. július 12. 10:29
null

Szerhij Gajdaj, a Luhanszki terület kormányzója megnevezte Vlagyimir Putyin orosz elnök céljait, és azt állította, hogy meg fogják állítani az orosz hadsereget.

A kormányzó elmondása szerint Putyin vérszemet kapott, és több célpontja is van a Donbászban, különösen Szlavjanszk és Bahmut városára fáj a foga.

„Már látjuk, hogy tartalékosokat soroznak be, hogy támadásba tudjanak lendülni a Donyecki térségben. Szlavjanszkot és Bahmutot már most is nagyon erősen lövik. Putyin csak az erőszakból ért, fegyverrel lehet megállítani. Semmilyen tárgyalás, semmilyen megállapodás Putyinnal nem fog működni.

Egy bizonyos időre szünetet tarthat, de aztán úgyis folytatni fogja ezt a háborút”

idézte az Unian hírügynökség a kormányzót.

Nyitókép: Sergey Guneev / Sputnik / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. július 12. 17:06
Debil mandiner. Ez a degenerált náci már réges rég nem Luhanszk kormányzója!
egyvilág
2022. július 12. 13:57
Háborús kilátások, illetve, hogy mit kellene tenni: https://youtu.be/FB68WPpIB88 Vagy el is lehet olvasni: https://egyvilag.hu/index.shtml#PT112_haborukilatasok
Szuper
2022. július 12. 13:07
De miért is kellene Putyint b@szogatni te sz@rzsák???? Összefoglalva tehát kijelenthetjük, hogy nem Oroszország sérti meg a nemzetközi jogot, hanem azok a kijevi hatalomgyakorlók, akiket a Nyugat támogat főként anyagi eszközökkel és fegyverekkel, illetve a nyugati média is táplál. Olvasssssssssssssss! https://internetfigyelo.com/ezert-nem-tekintheto-agresszornak-oroszorszag/
Galsó Atya
2022. július 12. 12:58
Luhanszk kormányzója szerintem nem lesz Luhanszk kormányzója, mihelyst az oroszok elfoglalják az egész régiót, azaz hamarosan. Vagyis teljességgel indiferens a véleménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!