Újabb elképesztő videó kering: sniccerrel heréltek ki egy ukrán katonát az oroszok

2022. július 30. 15:46

A felvétel eredetiségét Zelenszkij tanácsadója is megerősítette.

2022. július 30. 15:46
null

Felkavaró, brutális videó került elő: a felvételen az látható, hogy orosz katonák megkínoznak egy ukrán hadifoglyot, majd lelövik. Mielőtt meggyilkolják, egy szikével kiherélik.

A felvétel eredetiségét Mikhailo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója is megerősítette Twitteren. Ő azt írta

Oroszország a kannibálok országa, akik élvezik a kínzást és a gyilkosságot. De a háború köde nem fog segíteni nekik abban, hogy elkerüljék a kivégzések miatti büntetést.

Azonosítunk és elkapunk mindőtöket” – szögezte le.

A Ukraine Watch szerint a meggyilkolt katonát ezután egy kötéllel hurcolták végig az utcán. A lap szerint egy Arosanov Vitalij Valerijevics nevű katona lehet az elkövető, aki egyes források szerint a Wagner csoport, mások szerint a csecsen csapatok tagja.

Nyitókép: YouTube

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 01. 12:42
A dolog fordítva történt. Természetesen.
redhaven
2022. augusztus 01. 12:39
Vegyék már le ezt a metélős szart,akár kamu,akár kecske,akár bármi.
Carcess
2022. augusztus 01. 08:52
kamu
vamonos
2022. július 31. 23:14
Valahogy nem kerek a történet. Honnan lehet tudni, hogy az áldozat ukrán az elkövetők meg oroszok. Ha az oroszok voltak, miért vették videóra? És főleg miért rakták ki a netre bizonyíttékként maguk ellen? Ennyire még ők sem hülyék. Na és a fő kérdés, ebből a videóból hogyan azonosították be az ukránok az elkövetőt név szerint? Megannyi megválaszolatlan kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!