Kadirov üzent: „Egy szavába kerül Putyinnak, és összezúzzuk a nyugati államokat”

2022. július 18. 09:22

„Készítsétek a fehér zászlókat. Még el sem kezdtünk semmit” – üzente a csecsen vezér.

2022. július 18. 09:22
null

Ramzan Kadirov ismét Telegram-csatornáján üzent az „ellenségnek”

„Nekünk, muszlimoknak meg kell védenünk Oroszország érdekeit bárhol a világon, mint olyan országot, amely tiszteli az iszlám kánonjait. A Szent Korán a sátánizmus elleni harcot is előírja bármilyen formában” – írta a csecsen vezér, majd hozzátette:

Ma a világon nincs senki, aki felszólalna a Nyugat által terjesztett pokoli utálat ellen, kivéve Oroszországot.

Nagyon hálás vagyok Legfelsőbb Főparancsnokunknak, aki ilyen helyes döntést hozott, és lehetőséget adott nekünk, hogy részt vegyünk ebben a sátánizmus elleni szent küzdelemben”.

Kadirov leszögezte:

Parancsra készen állunk továbbmenni, hogy bevegyük Kijevet és további NATO-országokat.

Csak egy parancs elnökünktől, és készen állunk a nyugati államok hamis-demokratikus, álliberális és katonai-barbár hadjáratának szétverésére, amelyek megrontják a világközösséget, és megpróbálják az egész földkerekséget maguk alá vonni. A Harc Oroszországgal nem egy hollywoodi akciófilm. Készítsetek fehér zászlókat! Még el sem kezdtük igazán!” – hangoztatta a csecsen vezető.

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul
2022. július 21. 08:27
Ez a Kadirov lassan a kelet Chuck Norris-a lesz.
Ne szájalj
2022. július 19. 16:58
Kivancsian varom, hogy hogy fognak boldogulni a HiMarsok kiiktatasaval. Ha az nem menne, akkor tudni fogjuk, hogy az ororsz haditechnika messze nem olyan jo, mint hirlik. Arra is kivancsi lennek, hogy haza rohannanak-e egy-ket jol iranyzott NATO legicsapas utan csecsenfoldi celpontokon.
Gecorbi
2022. július 19. 14:04
Na itt van a bűzös csecsnya....fúj....ha migráns lennél, Bakondói veled remisztgetne a TV2 fidkany nézőit
Wilks
2022. július 19. 09:08
Örvendjetek naci fasiszta mukereszteny fidessesek.:)) Muszlim barátotok igényt tart rátok, hamár annyira istenitettétek Kadirov kiralyotokat. :D Ugyanaz a xarhazi g.ci,mint ti.Testverek vagytok.:)) Csak nehogy ebből torok nyiszantas legyen számotokra. :D Megérdemelten. Örvendjetek.:DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!