Kadirov: Aki szerint nem tisztítottuk meg Luhanszkot az ukrán náciktól, nyugodtan idejöhet megnézni magának

2022. július 11. 11:11

A csecsen hadvezérnek most a „szűklátókörű” kételkedők kerültek a célkeresztjébe.

2022. július 11. 11:11
null

Korábban beszámoltunk róla, Telegram-oldalán mutatta be Ramzan Kadirov hogy „szabadították fel” Luhanszkot. „Az ukrán nácik ellenállására tett kísérlet annyira szánalmas, hogy nevetésre készteti harcosainkat” – írta a csecsen hadvezér.

Legújabb posztjában úgy fogalmazott Kadirov, hogy „egyes szűklátókörűek alaptalan vádaskodásban tépik a hangszálaikat, mondván, a Luhanszki Népköztársaság felszabadításáról szóló előző posztban nincsenek ukrán náci holttestek”.

Ha valakinek továbbra is kétségei vannak, bármikor várjuk a csatatérre. Harcosaink részletes körúttal fogadják a kételkedőket” 

– szögezte le Kadirov, majd hozzátette: „bár harcosaink nem bőbeszédűek, jobban ismerik dolgukat, mint bármelyik nemzeti zászlóalj együttvéve”.

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korodi
2022. július 12. 16:16
Jobboldali keresztényként le kéne állni a mandinernek ezzel a csecsen muszlim söpredék-felszopással, hihetetlenül szánalmas. Napi 5 poszt ettől a gyilkos söpredéktől, ki a fasz rakja be ezeket egyfolytában? Ki kíváncsi ráadásul erre a dzsihadista, saját nemzetét is gyilkoló söpredékre? Itt páran akkora kretének, észre sem veszik, hogy saját kultúrájukat, identitásukat köpik szembe a Kadirov-cidázással. Kretén, alja söpredék, megérdemlitek az elkövetkező válságot.
brekker
2022. július 11. 20:17
Akárhogy nézem a történelmet, a muszlimokkal szemben csak a szlávokkal van esélyünk. A Nyugat, a Habsburgokkal kezdve feláldozható senkiföldjének tekintette Magyarországot. A nagy visszafoglalásuk és a török kiűzése arról szólt, hogy miután kivéreztettek minket, birtokokat szereztek maguknak, semmibevéve a korábbi birtokviszonyokat.
Pakucsa
2022. július 11. 17:04
Valaki kilőhetné már ezt csecsengecit!!
Ízisz
2022. július 11. 16:37
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!