Kadirov: Teljes mértékben egyetértek Orbán Viktor álláspontjával

2022. július 27. 21:02

A csecsen vezető szerint a miniszterelnök beszéde informatív volt, és józan elemzést nyújtott arról, hogy mi történik a világban.

2022. július 27. 21:02
null

Orbán Viktor tusványosi beszéde Csecsenföldre is eljutott, ugyanis Ramzan Kadirov Telegram-csatornáján reagált a magyar miniszterelnök által elmondottakra.

„A minap Orbán Viktor miniszterelnök Romániában honfitársaival beszélgetve ismét kifejtette véleményét az ukrajnai helyzetről és Európa jövőjéről” – kezdte bejegyzését a csecsen vezető. Majd így folytatta: „Ez egy nagyon informatív beszéd, amely józan elemzést nyújt arról, hogy mi történik a világban”. 

Hozzátette:

 Azt is elmondta, hogy szerintee nem valószínű, hogy Európa fővárosaiban meghallanák ezeket a gondolatokat. 

Nyitókép: AFP

 

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. július 29. 22:38
Szinte szóról szóra felmondtad a legelvetemültebb tömeggyilkos, barbár kommunista ruszkik propaganda szólamait. Egy szó sem igaz ebből a szennyből, amit a két korrupt törpe a Viki és Vlagyi hangoztat. Egy független, szuverén államot megtámadtak és ennyi, akik hősi honvédő háborút folytatnak, az anyagöldjükért, a fiaikért, lányaikért, szüleikért, akiket ezrével öl meg, nyomorít meg, és szállít el vagonokba orosz haláltáborokba (eddig 2 milliót). Tömegsírokba és krematóriumokba próbálja eltüntetni a haláluk előtt megkínzott és megerőszakolt, megalázott EMBEREKET!!!!! Ez a nácizmus, amit ezek a nyomorult ruszki barbárok művelnek. Akibe egy cseppnyi emberség is szorult az a ukrán nép mellé áll, hogy ki tudják űzni az országukból a terrorista agresszorokat. Egy négyzetcentimétert sem ezeknek, sőt az egész orosz terület elvételére kellene kötelezni, csak Szibériát meghagyni nekik, azt érdemelnék. Ki kell véreztetni gazdaságilag és totális elszigetelődésben tartani az idők végezetéig. Ott rohadjanak meg, még a népük lámpavasra nem húzza az összes férget, akinek a legkisebb köze is van ehhez a szörnyű háborús bűntetthez. A világ összes fegyverét Ukrajnának és a világ összes zsoldos hadseregét nekik! Most a civilizált világnak meg kell mutatni, hogy a barbárság és az esztelen öldöklés nem jár megtorlás nélkül!
kova63
2022. július 28. 11:31
:-) szegény Orbánnak aligha tesz jót , ha pont Kadirov ért vele egyet... de hát nincs mit tenni, ha egyszer 2x2=4 akkor annyi. A politikában a logika így működik: Orbán szerint 2x2=4 Kadirov szerint: Orbánnak igaza van. Ellenzék szerint: tehát Orbán Putyinbérenc.
files32
2022. július 28. 09:00
Kim Dzsongun IS élteti a retek cigányt.
Csillagrombolo
2022. július 28. 08:57
Nem vallási síkon, hanem politikain van egyetértés. Birka tagországok mindenre rábólintanak, mert érdek nemzetek, bár feladják a nemzetállami mivoltjukat is, de Mo. nem nyuszi beinteni Brüsszel fertőjének :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!