Erdogan szerint a nyugati politikusok rosszul állnak Vlagyimir Putyinhoz

2022. július 26. 09:13

A török elnök szerint a nyugati politikusok „amilyen hozzáállást mutatnak felé, azt kapják” az oroszoktól.

2022. július 26. 09:13
null

Recep Tayyip Erdogán török elnök szerint a nyugati politikusok nem megfelelően állnak hozzá Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz. „Ismert a nyugati politikusok Putyinhoz való hozzáállása. Ez nem illik a politikához. Amilyen hozzáállást mutatnak felé, azt kapják” – zárta gondolatait a török politikus a Moszkovszkij Komszomolec szerint.

Nyitókép: MTI/EPA/Sedat Suna

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. augusztus 25. 13:43
Amikor bejárta a világsajtót a hír, hogy Putyin Törökországba látogat, csak pislogtam.. Hamar le is mondta!.. Hülye lenne egy NATO-tagországba menni, miközben nemzetközi elfogatóparancs van ellene érvényben! Pedig de szép lenne látni pár botoxmentes, börtönkosztos hónap után, Hágában!.. Erdogan nagy játékos, a mérleg nyelve akar lenni, zsarolja az EU-t, a NATO-t, pávatáncol, pukedlizik, és igen, majd ő meglátogatja a cár atyuskát, nem kell neki mozdulni sehonnan! Ha Magyarországra jönne Putyin, hiába van ellene elfogatóparancs és hiába NATO tag Magyarország, akkor sem tartóztatnák le Putyint! Ezt maga Gulyás Gergely jelentette ki.. Tehát az Orbán rezsim baszik a nemzetközi elfogatóparancsra..
Lajoss
2022. július 26. 17:04
Szardogán már csak tudja..Bruhaha..
Cimbora 1936
2022. július 26. 12:26
Nyugat alkonyát már rég megírták, Kelet felemelkedése megállíthatatlanul halad előre.Nyugattól minden gázt, energiát elzárni, a szegények nem háborúznak. Zelenszki és az UNIÓ , még az USA is már kis fiú ahhoz,hogy saját pusztulásuk nélkül Oroszországot megsemmisítsék. Ukrajnával borulni fog az egész Uniós burzsoá politika és a demokráciát tankokkal, háborúkkal exportáló USA világhatalmi helyzete . Úgy legyen.
stug
2022. július 26. 11:35
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük!" (Máté 7,12)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!