Telefonon tárgyalt Orbán Viktor és Mark Rutte

2022. július 16. 11:12

A magyar kormányfő leszögezte: Európának a béke helyreállításán kell dolgoznia.

2022. július 16. 11:12
null

Telefonon tárgyalt egymással Orbán Viktor magyar és Mark Rutte holland miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton reggel.

Mint mondta, a megbeszélés témái az orosz-ukrán háború, az Európát sújtó energiaválság, és annak megoldási lehetőségei, illetve az uniós gazdasági helyreállítási alap ügye voltak. Orbán Viktor szerint a jelenlegi helyzetben egyértelmű, hogy Európának a béke helyreállításán kell dolgoznia.

(MTI)

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2022. július 17. 18:49
a holland csávó is jött hosszútávú olcsó gázt kuncsizni? de megalázó lehet neki :D
NewHorizon
2022. július 17. 11:44
Mark Rutte nem más, mint a World Economic Forum (WEF), azaz, (a világ egyik önjelölt globalista megváltója!) Klaus Schwab betanított, hűséges és elkötelezett házi kedvence, mint a kanadai bohóc, Justin Trudeau, valamint a szoci politikai hack, Jacinda Ardern. Mindhárom a WEF fiatal vezetők iskolájából került ki. Nem is lehet rá számítani, hogy Rutte Orbán Viktorhoz bárhogy másként viszonyúljon, mint egy magát felsőbbrendűnek tartó köcsög. Csakhogy ez minden racionális megfigyelőnek (nézőnek) egyből szemet vet, így az egész Rutte számára kárba vész, marad neki az önámítás és nulla hitelesség. Pár napja a 'Sky News' (Australia) riportere, Rowan Dean - a holland gazdák tüntetéséből kiindulva - ügyesen rátapintott a lényegre, azaz a kísértetiesen hasonló agendára, amit a két báb, Rutte és Trudeau saját országában véghezvisz. (videó a rövid cikkben) https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/07/06/sky-news-rowan-dean-draws-the-connection-between-justin-trudeau-mark-rutte-dutch-farm-protests-and-world-economic-forum-global-food-program/#more-234925
SzkeptiKUSS
2022. július 16. 20:56
MZP! Fölösleges küzdelem! Az állandó önellentmondás, már az ellenzéki táborban sem népszerű! Az egyik nap ezt, másik nap az ellenkezőjét. Egy dolog lehetséges! A teljes önkontroll hiánya.
nempolitizálok
2022. július 16. 16:57
Akivel Orbán beszél és nem barát, annak vége. Ennek a hollandnak nem adok 3 hónapot sem. A következő a német lesz, aztán Ursula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!