Nógrádi György: Egyre több ország sorakozik fel Oroszország mögé

2022. július 04. 16:31

A biztonságpolitikai szakértő szerint a kelet és nyugat közötti ellentét nyomán kialakult élelmiszerválság hatalmas migrációs hullámot idéz elő.

2022. július 04. 16:31
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a vendége a HírTV Háború Ukrajnában című műsorának. Korábban beszámoltunk róla, hogy a szakértő szerint Soros fia egy senki lenne, ha az apja nem lenne az Egyesült Államok egyik leggazdagabb embere.

Egyre több ország sorakozik fel Oroszország mögé, miközben az Egyesült Államok igyekszik megtartani hegemón szerepét a világban

– közölte Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette, a kelet és nyugat közötti ellentét nyomán kialakult élelmiszerválság hatalmas migrációs hullámot idéz elő.

A teljes adás alább nézhető vissza:

Nyitókép: Facebook

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 05. 07:41
Z azon törhetné a fejét, hogy valahogy békét kéne kötnie, míg megvan Odessza, mert két hónap múlva már nem lesz tengerpartja.
Dezsőke
2022. július 05. 06:40
békét
Csabicsepp
2022. július 05. 06:35
Esélyűk sincs a tour de france sztár ellen aki mellesleg már megkapta a nyelveken szólás képességét is.
kizökkentidő
2022. július 05. 06:17
Régebben az egyik szakértő azt nyilatkozta, hogy ha az oroszok akarnák másnapra Kievben reggeliznének
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!