Nógrádi György: Putyin ma már békét akar

2022. július 11. 10:23

A biztonságpolitikai szakérő szerint orosz-amerikai kiegyezés kell.

2022. július 11. 10:23
null

Nógrádi György volt a Hír TV Háború Ukrajnában című műsorának vendége hétfőn. A biztonságpolitikai szakértő élőben elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfontosabb fejleményeket. Arra a riporteri kérdésre, hogy a Putyinnak megéri-e elzárni a gázcsapokat, Nógrádi elmondta: megteheti, mert mindent el tud adni Kínának és Indiának, csak olcsóbban. Hozzátette:

Putyin ma már békét akar. Teljesen egyértelmű számára, hogy valamilyen módon ezt a háborút be kell fejezni.

A háború kimenetelével kapcsolatban a biztonságpolitikai szakértő elmondta: „Amíg Zelenszkij van nyilvánvalóan nem lehet béke”. Megjegyezte: itt bármi megtörténhet, ukrán katonai győzelem nem, orosz-amerikai kiegyezés kell.

A teljes műsort itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2022. július 11. 20:51
Nógrádi György eddig azt hangoztatta, hogy Oroszország megnyerte a háborút. Békét azok akarnak kötni akik vesztésre állnak.
pemete jakab
2022. július 11. 20:41
"Nógrádi György: Putyin ma már békét akar" Béke volt, csak Putyinnak nem kellett. Most háború van, és béke kellene. Mi lenne, ha a politikusok beérnék azzal, ami van?!
pemete jakab
2022. július 11. 20:39
Nógrádi: Teljesen egyértelmű számára, hogy valamilyen módon ezt a háborút be kell fejezni. Egyértelmű, hogy valahogy. Nógrádi már megint nagyon megszakértette.
koronaszepe
2022. július 11. 20:34
Putyin békét akar? Akkor fejezze be a háborút...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!