Legkevesebb nyolcezer civil rekedt Szeverodonyeckben

2022. július 04. 09:39

Újabb drámai napok a luhanszki régióban.

2022. július 04. 09:39
null

Körülbelül nyolcezer civil maradt a megszállt Szeverdonyeckben, és mintegy tízezren az újonnan megszállt Liszicsanszkban – írta a Telegramon Szergij Haidai, a luhanszki régió kormányzója.

Fenntartjuk a luhanszki régió egy kis részének védelmét, hogy katonaságunknak legyen ideje védelem kiépítésére

idézte a Guardian a tisztviselőt.

Nyitókép: Aris Messinis / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakatomi
2022. július 04. 14:35
"Az oroszok a barátaink: A civilek ellenálnak az evakuálásnak az ukrajnai Liszicsanszkban." Néhány nappal ezelőtt a France 24 stábja Liszicsanszkba érkezett, hogy tudósítson arról, hogy az "ott rekedt" civileket hogyan menti ki az ukrán hadsereg. Legnagyobb megdöbbenésükre ezek az emberek nem kértek a kimenekítésből. Sőt miután a katonák egyre erőszakosabban léptek fel velük szemben továbbra is ellenálltak és deportálási kísérletnek nevezték azt. A franciák becsületésre legyen mondva, hogy a fenti címmel le merték adni a felvételt, amely teljesen szembe ment az addigi narratívájukkal. https://www.youtube.com/watch?v=CcQJJIvakwo
Anonymtalan
2022. július 04. 13:21
Rekedt? Szándékosan ott maradt, mert nem akarnak Ukrajnában élni!
remi
2022. július 04. 11:07
Ez a fasz már február vége óta kijevből olvassa fel amit eléraknak, nem kormányzója már ez semminek. Amúgy meg tele van a net videókkal, amiken ezek az "ottrekedtek" ölelgetik az orosz katonákat és elmondják, hogy 8 éve várnak erre a napra.
Akitlosz
2022. július 04. 10:40
Rekedt? Ott él. Felszabadult és örül, hogy eltakarodtak végre az ukránok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!