Zelenszkij Bidennek: Sokat segítenek, de ez nem elég

2022. július 08. 12:20

Az ukrán elnök Kijevbe invitálta amerikai kollégáját.

2022. július 08. 12:20
null

Volodimir Zelenszkij a CNN-nek adott interjúban azt mondta: rengeteg segítséget kaptak az Egyesült Államoktól, de még ennél is több támogatásra lesz szükségük.

„Az Egyesült Államok nagymértékben támogatja Ukrajnát, de ez még mindig nem elég a győzelemhez.

Reménykedem benne, hogy a közeljövőben Ukrajna még több támogatást kaphat

– fogalmazott, majd hozzátette azt is, hogy továbbra is szívesen vendégül látnák az amerikai elnököt Ukrajnában.

„Szívesen látnánk Biden elnököt Ukrajnában. Úgy tudom, hogy ő is támogatta ezt az ötletet” – mondta erről Zelenszkij, hozzátéve: egy ilyen látogatásnak természetesen lennének „bizonyos nehézségei” biztonsági szempontból nézve, ezt ők maguk is tudják. 

Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2022. július 08. 15:07
Verjen meg az isten mindenkit akinek köze van a Covid és a háborus helyzethez. Elöidézéséhez és fenntartásához.
5m007h 0p3ra70r
2022. július 08. 14:51
A virginiai niggertulajok áttelepülhetnének az ukrán gyapotszektort felfuttatni. Esetleg a michigani kollégákkal kooperációban sikerülne a honos kisebbségek megcsonkított maradékát rezervátumokba telepíteni. Ezek már eleve a segélycsomagok részétt kellett volna kepezzék! Hiszen odaát profi know-how van ezekhez.
machet
2022. július 08. 14:39
Sokadjára is a k anyád.
zrx8
2022. július 08. 14:27
Miért tömi pénzzel Ukrajnát a fél világ ? Mert a saját oligarcháik szarnak az országukra. Csak a nyakukra kellene lépni, hogy adják vissza, amit elloptak és ellopnak jelenleg is. A gond csak az, hogy az elnökük sem különb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!