Zelenszkij felesége az amerikai Vogue címlapján pózol

2022. július 27. 07:28

Olena Zelenszka azt mondja, nehézséget okoz neki a rivaldafény.

2022. július 27. 07:28
null

Az Index arról tudósít, hogy Ukrajna First Ladyje, Olena Zelenszka szerepelt a Vogue Magazine digitális kiadásának legfrissebb borítóján.

a kilépés a rivaldafénybe nehézséget okozott számomra” – írja a Vogue Zelenszkával készített cikke. Zelenszka a Facebook-oldalán azt írta, hogy a Vogue címlapjára kerülés sok ember álma volt: „Az egyetlen dolog, amit kívánok mindenkinek, hogy ez ne az országukban folyó háború miatt legyen.”

Kép forrása: Twitter

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Merciless
2022. július 28. 21:15
A hölgy nem pózol. A "pózolás" azt jelenti, hogy valaki illeg-billeg egy kamera előtt. A másik, hogy van itt néhány (száz) kommentelő, aki vélhetően nyilvántartott elmebeteg. Szopja az Orosz hírek aljas hazugságait, s azt még tovább turbózva ide, illetve máshova böfögi. Zelenszkij Ukrajna nemzeti hőse, majdan éppúgy minden ukrán településen lesz Zelenszkij utca és tér, mint ma Magyarországon Kossuth utca és Petőfi tér. A primitív agyhalottak pedig nem képesek felfogni, hogy Ukrajna 10, és 100 év múlva is Magyarország szomszédja lesz, s azt sem, hogy BolseViktor és bűnbandája viselkedése eredményeként a háború után nem sok maradása lesz a kárpátaljai magyar etnikumnak. Ahogyan az ukránok nem felejtették el az oroszoknak nyelvük betiltását, a '30-as években milliók éhhalálra ítélését, nem fogják elfelejteni sem a Budapesti Memorandum lábbal tiprását Putyin részéről, illetve a tömeggyilkos ork hadsereg rémtetteit, sem a magyar kormánynak az orosz agresszor mentegetését, támogatását, Ukrajna sorozatos cserben hagyását.
Rizsa
2022. július 28. 14:53
Ebben mi az érdekes ? majd ha az INTERPOL listályán fognak szerepelni.
zara
2022. július 27. 22:04
business is business....
rúzabandi
2022. július 27. 21:24
Rohadék ukrán szukafattya,,,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!