Ukrán tanácsadó: A Putyin-rezsimnek egy-két éve van hátra

2022. július 19. 07:37

Olekszij Aresztovics szerint Oroszország összeomlása lehetséges, sőt reális.

2022. július 19. 07:37
null

„Oroszország keményebbnek bizonyult, mint azt a nyugati elemzők előre jelezték” – mondta Olekszij Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója egy izraeli lapnak adott interjújában, írja az Index az Unionra hivatkozva.

Oroszország összeomlása lehetséges, sőt reális. De ez nem fog megtörténni a közeljövőben, ahogyan azt sokan szeretnék” – mondta az Unian szerint. Aresztovics szerint, ha „minden így folytatódik, a Putyin-rezsimnek már csak egy-két éve van hátra”.

A népfelkelések valószínűtlenek. Bár a régiókban egyre nagyobb az elégedetlenség a központtal szemben” – fogalmazott a tanácsadó az Unian szerint. Hozzátette: mindenki megérti, hogy a Kreml beteljesületlen tervei a rendszer összeomlását eredményezik.

Nyitókép: Sergey Guneev / Sputnik / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búgójakab
2022. július 19. 20:46
Még nem sejti, hogy nekik milyen rövid idejük van hátra.
rókabácsi
2022. július 19. 18:09
ukrán náci módra hazudik!
Troppauer Alfréd
2022. július 19. 15:42
"Olekszij Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója" :-) Valószínűleg madárcsontokból jósol ez a fickó. "Rejtő Jenő regényhősei zokogva bújhatnának el mögötte, olyan bizonytalan és modern mítoszokba illő életrajz bontakozik ki Olekszij Aresztovicsról, a Grúziában született, belorusz-lengyel származású ukrán politikai és katonai tanácsadóról. Blogger, színész, felderítőtiszt, reklámszereplő, hírszerző, tanácsadó, pártalelnök, tréner, teológus – ezek a végzettségei és lehetséges korábbi foglalkozásai, manapság pedig rendszeresen hallhatunk tőle ukrajnai híreket, ugyanis Volodimir Zelenszkij elnök adminisztrációjának katonai ügyekben illetékes kvázi szóvivőjeként nyilatkozik nap mint nap." https://24.hu/kulfold/2022/04/21/orosz-ukran-haboru-olekszij-aresztovics/
barany
2022. július 19. 12:51
Ez az Olekszij aligha az éles esze miatt lett híressé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!