Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Csecsen parancsnok: Európa, USA és az LMBTQ-közösség „sátánista” értékrendje ellen harcolunk

2022. július 20. 07:53

Apti Alaudinov szerint Oroszország a szent háborúját vívja Ukrajnában.

2022. július 20. 07:53
null

Az Index arról tudósít, hogy az orosz állami televízió vendége Apti Alaudinov, az Oroszország mellett harcoló csecsen erők parancsnoka. A műsorban a parancsnok éltette Vlagyimir Putyin „szent háborúját”, amit az elnök Európa, az Egyesült Államok és az LMBTQ-közösség „sátánista” értékrendje ellen vív, írják.

Ő volt az az ember, aki nem volt hajlandó elfogadni az úgynevezett európai értékeket” – fejtegette a parancsnok.

„A valóságban ezeket sátánista értékek, amelyeket az egész világra rákényszerítettek. Hálás vagyok Putyinnak, hogy a legfelsőbb értékeket követi. Nem vagyunk az LBMT zászlói alatt, amíg életben van, nem fogunk azok alatt lenni” – tette hozzá. Apti Alaudinovnak az amerikai demokráciáról is határozott véleménye volt, amit az „emberiség legfőbb ellenségének” nevezett, szerinte

Kép forrása: Twitter

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. július 20. 10:24
Ebbe a muszlimellenes Magyarország is beletartozik?
Teréz A Piréz
2022. július 20. 09:55
Sajnos nem tudok nem egyetérteni vele.
files32
2022. július 20. 08:50
Az oroszok szerint azért nem nyertek még Ukrajnában, mert mutáns ukrán katonák ellen kell harcolniuk Az „ukrajnai titkos amerikai biolaboratóriumokat” vizsgáló orosz bizottság két képviselője igen furcsa eredményre jutott az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.
5m007h 0p3ra70r
2022. július 20. 08:39
Remélem a szükséges konzekvenciát mindenki le tudja vonni. Amióta a konfliktus elkezdődött és Kadirov nyilatkozgat, egy fokozódó intenzitású dzsihadba hívást láthatunk, ami a világ mohamedánainak szól. Afganisztán felfegyverezve, Pakisztánnál épp most húzzák ki a gyufát, Szíria felfegyverezve. A fekete szekciók aktiválva. A tömeg pedig folyamatosan áramlik. Al Baghdadi halálával az ISIS nem szűnt meg és most nagy mennyiségben lehet fegyverhez jutni ukrajnában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!