Annyi gázolajat venne az oroszoktól Brazília, amennyit csak tud

2022. július 12. 22:02

„Biztosítanunk kell, hogy elegendő gázolaj álljon a brazil agrárgazdaság és természetesen a brazil sofőrök rendelkezésére” – indokolt a külügyminiszter.

2022. július 12. 22:02
null

Biztosítanunk kell, hogy elegendő gázolaj álljon a brazil agrárgazdaság és természetesen a brazil sofőrök rendelkezésére. Ezért kerestünk biztonságos és nagyon megbízható gázolaj-beszállítókat. Oroszország az egyik ilyen” – közölte Carlos Franca brazil külügyminiszter kedden, aki nem hiszi,  hogy volt-e nyugati visszautasítás az oroszországi gázolajvásárlás tervével kapcsolatban.

„Brazília annyi gázolajat szeretne vásárolni Oroszországtól, amennyit csak tud” – tette hozzá Franca az ENSZ New York-i központjába tett látogatásakor.

Nem világos, hogy Brazília hogyan vásárolna orosz gázolajat anélkül, hogy ne ütközne szembe a nyugati szankciókkal, amelyeket az ukrajnai invázió miatt vezettek be – jelentette a Reuters.

Nyitókép: MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium sajtószolgálata

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2022. július 13. 08:25
A Petrobras mit csinál egyébként? Vagy a trükk az hogy az orosz gázolajat átcimkézik és irány a Mexikói öből?
Pelso j.
2022. július 13. 07:00
venne, amennyit csak tud.......? Annyit vesz, amennyit megfizet és oda is tudják vinni.
annamanna
2022. július 13. 06:54
Bolsanarónak szól a nóta: Dé:Nash - Gyár https://www.youtube.com/watch?v=8ZA97MXb-BQ
Royce2.0
2022. július 13. 05:47
Jó reggelt! https://youtu.be/z0wK6s-6cbo Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!