Orosz tiszt: Az ukránok rettegett fegyverét még a kezdők is leszedik

2022. július 26. 06:34

A török Bayraktar drónokat könnyű célpontnak minősítette a katona.

2022. július 26. 06:34
null

Az Orosz Fegyveres Erők egyik légvédelmi tisztje a török Bayraktar drónokat könnyű célpontnak minősítette – írta az Index a Ria Novosztyi orosz hírportál nyomán. „A hadművelet kezdetén nagyon sok Bayraktart lőttek le a rendszereink, és mindet sikeresen. Száz százalékos volt a találat... A drónok elleni harc valójában már nem nehéz számunkra, sőt,

– mondta a katona.

Nyitókép: Muhammed Enes Yildirim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos0
2022. július 27. 06:28
Hadseregekben nincsenek "kezdők", de ÚJONCOK igen. "..sokat lőttek le a rendszereink, és mindet sikeresen!" Vajon milyen lehet, amelyiket sikertelenül lőtték le????? Fogalmazásgátlót NE szívjatok többet!
Reszelő Aladár
2022. július 26. 15:57
Így lesz a Wunderwafféból Wunderwaffel. Pedig MZP biztos rendelt volna ezret belőle.
Cimbora 1936
2022. július 26. 12:35
A drónok is csak egyfajta fegyverek, de nem döntik el a háború sorsát. Minden fegyvernek meg van az ellen fegyvere. A katonák az első meglepetés után kitanulják az új fegyverek ellenszerét és utána már nem olyan veszélyesek, hogy a háborúk sorsát döntenék el.
nuknuk
2022. július 26. 11:13
A drónt nem leszedni nehéz, hanem időben érzékelni. Főleg, mert a hülye ukránok simán "drónozgatnak", de nem jön vele se harckocsi, se semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!