„Ez az igazi hősiesség” – így méltatta a Kígyó-szigetet ismét elfoglaló katonákat Zelenszkij

2022. július 01. 07:51

Az ukrán elnök szerint a helyzet Donbászban a legkeményebb.

2022. július 01. 07:51
null

Volodimir Zelenszkij szerint az ország keleti részén kemény a harc, mivel Oroszország folytatja a hetek óta tartó támadást a szakadár területek elfoglalására – olvasható az Index cikkében.

„A helyzet Donbászban továbbra is a legkeményebb, rendkívül nehéz. A megszállók tűzfölénye továbbra is rendkívül kézzelfogható – már minden tartalékukat felhasználták, hogy eltaláljanak minket: a luhanszki területet, a donyecki területet” – mondta csütörtök késő este.

Köszönet a katonáknak

Zelenszkij köszönetet mondott az ukrán katonáknak, és azt mondta, hogy hálás mindenkinek, aki ilyen körülmények között védi a katonai állásaikat.

Ez az igazi hősiesség”

– dicsérte az ukrán harcosokat, köztük a tüzéreket, a katonai repülés és a légierő pilótáit, az Olekszandrija parancsnokságát, amiért hónapok után felszabadították a Kígyó-szigetet.

Hogy mi történt pontosan, arról IDE kattintva tudhat meg többet. Az oroszok egyébként harc nélkül hagyták el a Kígyó-szigetet.

kattintva tudhat meg többet. Az oroszok egyébként harc nélkül hagyták el a Kígyó-szigetet.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma1977
2022. július 02. 14:54
Ez a kazári transzvesztita bohóc mar tényleg szánalmas.Folyamat ugat a semmire,közben meg százak halnak meg naponta a kissebbségi komplexusa véget.
esőember
2022. július 01. 18:25
Egy jellemtelen, hazug köcsög.
rókabácsi
2022. július 01. 18:09
felső fokon a beszopatás!
europész
2022. július 01. 14:09
Megint hülyét csináltak belőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!