Kommandósok fogva tartott ukránokat szabadítottak ki (Videó)

2022. július 14. 07:18

Az akció során az alakulat tagjai több orosz katonával is végeztek.

2022. július 14. 07:18
null

Az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának elit alakulata behatolt az orosz megszállás alatt lévő dél-ukrajnai Herszon megyébe, ahonnan öt, fogságban tartott ukrán állampolgárt menekített ki – számolt be a Kárpáti Igaz Szó. A titkos akcióról videofelvétel készült, amelyet a hírszerzési főigazgatóság hozott nyilvánosságra szerdán. A jelentés szerint a különleges erők katonái a művelet során behatoltak az oroszok által elfoglalt területre az ország déli részén lévő Herszon régióban.

Az ukrán kommandósok kiszabadítottak öt, a megszállók által fogságban tartott ukrán állampolgárt, akik között katonák, rendőrök és civilek is voltak.

Az akció során az alakulat tagjai több orosz katonával is végeztek. 

A videót alább tekinthetik meg:

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. július 14. 21:18
Made in Zelenski filma stábja. Kamuvideó! Aljas hazug náci gengszterek!
Highlander07
2022. július 14. 16:03
Undorító ez az ukránszopás!
Ma is bukik a Zorbán...
2022. július 14. 10:57
Ez plágium. Leszedték a film elejéről a 20th Century Fox intóját.
Thészeusz
2022. július 14. 10:57
Ez a videó már csak azért is érdekes, mert ott van az elején az ukrán katonai hírszerzés szimbóluma, egy kardot tartó bagoly, amit mai napig használnak ezek szerint. Nem is lenne ezzel olyan nagy baj, hogy egy katonai hírszerzés címere egy "fegyvert tartó ragadozómadár", ez eléggé szokásos, a gond ezzel a címerrel annyi, ha valaki jól megnézni: a kard hegye alatt konkrétan az egyik szomszéd ország, (amely történetesen egy nagyhatalom) helyezkedik el, és amelynek a neve ez esetben Oroszország és hogy még félreértés se legyen külön színezéssel ki is van emelve! Szóval az ukrán katonai hírszerzés szó szerint és szimbolikusan is "kard hegyére tűzte" Oroszországot (egyébként már évek óta), és akkor csodálkoznak végül kaptak egy "Különleges Katonai Műveletet" végül?! Mi a faszt vártak válaszként? Hogy az oroszok ezt valahogy nem veszik észre és gondolkodnak el rajta, hogy "hmm, hmm, lehet hogy ez az Ukrajna nekünk nyíltan ellenségünk, előbb-utóbb baj lesz, valamit csinálni kellene ezzel a helyzettel"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!