Az orosz külügyminisztérium szerint Britney Spears dalával üzent nekik Amerika

2022. július 06. 10:11

Az USA szerint Moszkvának okot kell adnia arra, hogy találkozót szervezzen az amerikai és az orosz diplomácia vezetői között.

2022. július 06. 10:11
null

Marija Zaharova külügyminisztériumi szóvivő az amerikai külügyminisztérium közleményét Anthony Blinken és Szergej Lavrov találkozójának feltételeiről Britney Spears amerikai énekesnő egyik dalának soraival kommentálta – írja az Index.

Az amerikai külügyminisztérium arra a következtetésre jutott, hogy Moszkvának okot kell adnia arra, hogy találkozót szervezzen az amerikai és az orosz diplomácia vezetői, Anthony Blinken és Szergej Lavrov között. Washington most úgy véli, hogy ez a kapcsolatfelvétel egyelőre nem helyénvaló.

– mondta Ned Price szóvivő.

 

 

Nem terveznek ilyen találkozót

A külügyminisztérium korábban azt mondta, hogy nem terveznek ilyen találkozót. „Ned, ez a kijelentésed hasonlít Britney Spears Baby One More Time (»Még egyszer, édesem«) című dalának szavaira” – írta az orosz diplomata a Telegram-csatornáján. Ezt követően Oroszország képviselője hozzátette: A saját szavaimmal válaszolok a June songból: „Szóval vége a júniusnak, az erőd kisebb, és repülni fogok, távol ettől a hazugságtól.”

Fotó: MTI/AP pool/Efrem Lukackij, EPA/Orosz külügyminisztérium sajtószolgálata, Mandiner

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 06. 12:51
Ki kíváncsi erre a Lavórra? Na,ja,Robokutyon kívül..
masikhozzaszolo
2022. július 06. 12:49
Ez a kommunikációs szint koránt sem olyan, mint amivel ide jött az amerikai nagykövet.
Akitlosz
2022. július 06. 12:44
Amerikánál pattog a labda, nem Oroszországnál diplomáciailag. Amerikának kell előbb eldöntenie, hogy békét akarjon és ne háborút. Ameddig háborút akar, addig csak katonai megoldás van. Minél jobban megpusztul az ukrán haderő annál jobb hosszú távon Oroszországnak és persze Magyarországnak is.
mokány
2022. július 06. 11:57
Ki volt , az első hamiskártyás ? Ádám apánk . Tökre zöldet tett .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!