Németországban stadionokban szállásolják el a lakosságot, ha az oroszok elzárják a gázcsapot

2022. július 10. 15:13

„Jelenleg minden vészforgatókönyvre felkészülünk” – nyilatkozta Ludwigshafen polgármestere.

2022. július 10. 15:13
null

Németországban egyre több városban alakítanak válságstábokat, és dolgoznak ki vészhelyzeti terveket arra az esetre, ha az oroszok elzárnák télen a gázcsapokat – írta meg az Index. A portálon azt írják: Ludwigshafen városa azt is tervbe vette, hogy a város sportcsarnokát alakítanák át azért, hogy azok a polgárok, akiknek már nincs pénze fűtésre, felmelegedhessenek.

– mondta el Jutta Steinruck polgármester. A többfunkciós csarnokot, amelyben korábban sportrendezvényeket, kiállításokat és koncerteket rendeztek, már a járvány idején is oltóközpontként használták.

Fotóbank: MTI Fotó: Rosta Tibor

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikkadt Szöcske
2022. július 11. 20:51
Jó hallani, hogy egy németországl város vezetősége mennyire előrelátóan és minden részletre odafigyelve szervezi meg a lakosság téli kényelmet. Igazi német precizitás. Addig is javasolnám hogy küldjünk oda pár hálózsákot meg matracpumpát. Igény esetén segíthetünk egy Brüsszel felé címzett köszönőlevél megfogalmazásában is. Rajtunk ne múljon német testvéreink boldogsága.
Oláh
2022. július 11. 20:02
Azt nem tudom mi lesz így a koronavírusos távolságtartással. Hogy fog összejönni a kettő. Vajon melyiket ítélik majd fontosabbnak.
Jusztiscsak
2022. július 11. 07:44
Igazuk van, gyilkos agresszorral nem üzletelhetnek. Totális üzleti kapcsolat megszakításra van szükség, akkor rájöhetne az örült kommunista, korrukpt KGB-s Putyin, hogy az emberélet nem játék, a szuverén államok határai pedig sérthetetlenek. Életfogytiglant neki, de térdenlőve és szögesdróttal összekötve, ahogy az ő barbár katonái csinálják az ártatlan nőkkel.
Carcess
2022. július 11. 07:03
közben a német rendőrség a spd kormánypárt összejövetele miatt nyomoz 9 nőt drogoztak be az összejövetelen gina nevű droggal ennyit a libsikről a jobbik tanulhat mert ők magukat isszák le erőszak előtt a németek rutinosabbak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!