Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egy csecsen parancsnok szerint Oroszország „szent háborút” vív Ukrajnában, az LMBTQ-közösség „sátánista” értékrendje ellen

2022. július 25. 09:23

Apti Alaudinov elárulta: erre a háborúra már gyerekkora óta készült.

2022. július 25. 09:23
null

Az orosz állami televízió vendége Apti Alaudinov, az Oroszország mellett harcoló csecsen erők parancsnoka volt. A műsorban a parancsnok lelkesen éltette Vlagyimir Putyin „szent háborúját”, amelyet szerinte Európa, az Egyesült Államok és az LMBTQ-közösség „sátánista” értékrendje ellen vív. 

Ez egy szent háború, amelyről a szentjeink és időseink beszéltek. Áldom Istent, hogy Oroszországban élek és azt Putyin vezeti. Ő volt az az ember, aki nem volt hajlandó elfogadni az úgynevezett európai értékeket

– fejtegette a parancsnok, hangsúlyozva, hogy ő már „gyerekkora óta erre készült”.

„A valóságban ezek sátánista értékek, amelyeket az egész világra rákényszerítettek. Hálás vagyok Putyinnak, hogy a legfelsőbb értékeket követi. Nem vagyunk az LBMT zászlói alatt, amíg életben van, nem fogunk azok alatt lenni”

– tette hozzá. 

 Apti Alaudinovnak az amerikai demokráciáról is határozott véleménye volt, amelyet az „emberiség legfőbb ellenségének” nevezett, szerinte Európa, az Egyesült Államok és a NATO „minden nemében sátáni” és hadseregeik valójában az „antikrisztus csapatai”. 

Nyitóképen: Apti Alaudinov. Fotó: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketepemete
2022. július 25. 20:19
a nyugat hosszú távon el fog bukni, demográfiai összetételének negatív változása miatt is ez kódolva van, de a csecsenek egyre szimpatikusabbak, eddig csak Kadirov szerepelt, de logikusan gondolkoznak, ami nyugaton már nem megy, nyugaton csak a profitéhség és mások (értsd más országok) kizsákmányolása van
Akitlosz
2022. július 25. 13:37
Ez mondjuk csak orosz propaganda. A cél az, hogy a muzulmán világ Oroszországgal rokonszenvezzen és ne Amerikával ebben a konfliktusban.
Akitlosz
2022. július 25. 13:36
Ezért érdeke az egész civilizált világnak az orosz győzelem. Amerika és a vazallusai már nem is csak "demokráciát", hanem buzulást is kényszerítenek a világra.
csulak
2022. július 25. 13:21
Tobbek kozt azt is vivja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!