Az ukránok elkezdték exportálni a gabonát

2022. július 12. 21:54

A szállítás az eddig ritkán használt a Duna–Fekete-tenger csatornán történik.

2022. július 12. 21:54
null

Megérkeztek az első hajók a dunai kikötőkbe, hogy megkezdjék az ukrán gabona külföldre szállítását. Az ukrán haditengerészet csatlakozott a mezőgazdasági termékek exportjának lebonyolításához a Duna–Fekete-tenger csatornán. A haditengerészet hajóit ukrán rakományért érkező külföldi hajók kísérik – számolt be a Kárpáti Igaz Szó a korrespondent.net alapján.

A Duna menti ukrán kikötőket a háború előtt ritkán használták. Mivel az oroszok ellenőrzésük alá vonták a Fekete-tengerre vezető kijáratokat, Kijev újjáélesztette régi folyami kikötőit, hogy elkerülje a tengeri blokádot, és felgyorsítsa az ország búzakivitelét.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. július 13. 11:03
Létezik még ukrán haditengerészet?
Ugo Gueremi
2022. július 13. 10:11
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
kgnemeth
2022. július 13. 08:09
Itt vannak egy térképen a körzetben lévő áruszállító hajók: https://kepkuldes.com/image/UC4eNQ
Sany Xepi
2022. július 13. 06:05
Várjuk ki a végét, mégsem az oroszok fogják ellopni, hanem más....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!